TakKarny ewidentny? Bo nie widzialem
ja bym gwizdnął :grin:Karny ewidentny? Bo nie widzialem
Bożydar z Dziekanowskim w duecieWiadomo, miałem na myśli kto z polsatu bije na głowę Borka?
Bożydar odkąd dostal w papę od Dziekana to chyba się nie pojawił na wizji. Nie wiem co z nim się dzieje.Bożydar z Dziekanowskim w duecie
No chyba nie mówisz o Orłowskim? haha bez jaj.. wiadomo kwestia gustu ale duet Borek/Hajto i tak moim top3, za Twarowskim/Nahornym oraz Wolskim/Kaziem.po nazwisku Ci nie powiem ale kojarze dwoch gosci co bodajze komentuja hiszpanska lige i LM, jeden pomimo, ze ma mar wade wymowy to fajnie sie go slucha.
Zopp 2 set
@2.37
Wrócił przed ostatnim weekendem do PolsatuBożydar odkąd dostal w papę od Dziekana to chyba się nie pojawił na wizji. Nie wiem co z nim się dzieje.
Persiba Balikpapan vs Bhayangkara
Match Result:
Wygra Bhayangkara
@2.6
Przede wszystkim Orlowski pracuje w Canale a nie Polsacie ????No chyba nie mówisz o Orłowskim? haha bez jaj.. wiadomo kwestia gustu ale duet Borek/Hajto i tak moim top3, za Twarowskim/Nahornym oraz Wolskim/Kaziem.
A to dzieki za info. Ale i tak dziwne co sie z nim przez taki kawal czasu działo.Wrócił przed ostatnim weekendem do Polsatu