pillow = poduszka (ang.), tak humorystycznieSzkoda Juve :/
Można troszkę jaśniej?
W tym sporcie są w ogóle emocje? :razz:No to będą emocje w darcie, USA doprowadza do remisu.
Pewnie :razz: Taki barowy klimatW tym sporcie są w ogóle emocje? :razz:
To zabawne, ze o tym piszesz, bo nawet sam miałem o tym wspomnieć wcześniej ???? Troche odrobiłem, bo kartki mi siadły, ale i tak wtopa solidna, bo na te rozne najwięcej poszlo. W ogole ten mecz pod względem ilości tych rożnych to do historii przejdzie. Tak naprawdę w tym meczu był JEDEN rzut rożny, bo przy tym pierwszym to sędzia wielbłąd popełnił. Tyle lat siedze w tym "biznesie", a i tak zdarzają się takie kwiatki, ze mi kopara opadadobrze ze nie all in, bo all in ponoc wszystkie wchodza...
Wystarczyło choć trochę przeanalizować statystyki obu drużyn, ja gram bardzo dużo zakładów na różne, praktycznie tylko overy, ale przez myśl mi nie przeszło żeby zagrać jakiś typ w kierunku różnych.To zabawne, ze o tym piszesz, bo nawet sam miałem o tym wspomnieć wcześniej ???? Troche odrobiłem, bo kartki mi siadły, ale i tak wtopa solidna, bo na te rozne najwięcej poszlo. W ogole ten mecz pod względem ilości tych rożnych to do historii przejdzie. Tak naprawdę w tym meczu był JEDEN rzut rożny, bo przy tym pierwszym to sędzia wielbłąd popełnił. Tyle lat siedze w tym "biznesie", a i tak zdarzają się takie kwiatki, ze mi kopara opada
Ja nie gralem roznych pre, tylko w przerwie, w dodatku bardzo niską linię. Typ był poparty statystyką również (no i własnym doświadczeniem), która potwierdza, że jeśli w jednej polowie nie było roznych, to w następnej kilka wpadnie ;] Statystyki pewnie tez mówiły, że Juve nie traci tyle goli w meczu, a widzisz... ;] No i to był finał, oczywistym wydawalo się, ze jeśli któaś drużyna będzie przegrywać, to rzuci się już w pewnym momencie do ataku i skończy kalkulować, niestety Juve nawet w takiej sytuacji nie potrafili skonstruować akcji ofensywnej. Tego pewnie też mało kto by się spodziewał.Wystarczyło choć trochę przeanalizować statystyki obu drużyn, ja gram bardzo dużo zakładów na różne, praktycznie tylko overy, ale przez myśl mi nie przeszło żeby zagrać jakiś typ w kierunku różnych.
25 minuta
Sporting Kansas - Minnesota
Kansas over 0,5 HT @ 2,29
Ogromna przewaga gospodarzy. Gol kwestią chwili.
Finaly to sie rzadza wlasnymi prawami, trzeba brac na to poprawkeJa nie gralem roznych pre, tylko w przerwie, w dodatku bardzo niską linię. Typ był poparty statystyką również (no i własnym doświadczeniem), która potwierdza, że jeśli w jednej polowie nie było roznych, to w następnej kilka wpadnie ;] Statystyki pewnie tez mówiły, że Juve nie traci tyle goli w meczu, a widzisz... ;] No i to był finał, oczywistym wydawalo się, ze jeśli któaś drużyna będzie przegrywać, to rzuci się już w pewnym momencie do ataku i skończy kalkulować, niestety Juve nawet w takiej sytuacji nie potrafili skonstruować akcji ofensywnej. Tego pewnie też mało kto by się spodziewał.
Dzięki leci reputa25 minuta
Sporting Kansas - Minnesota
Kansas over 0,5 HT @ 2,29
Ogromna przewaga gospodarzy. Gol kwestią chwili.