>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Ja dziś cieszę się, że tasiemka siadła ale patrzę coś kasy nie ma. Zaglądam a tam ostatnie zdarzenie, które dodałem: Serbia z Belgią w siatkę...

kapel 296

kapel

Użytkownik
Tak samo. Czerwona kartka chyba to zjebała xd
Nie spodziewałem się, że Real będzie aż tak pazerny na kolejną bramkę. Myślałem, że już będzie spokojny mecz do końca ;)

Ale brawo Real, ale szczególnie brawo Zizou! :cool:

xbrajanx 35,3K

xbrajanx

Użytkownik
W temacie FINAŁ REAL - Juventus większość gorąco polecała overy rożnych (11,12,5) lub granie na Juve, dobrze że pograłem na Real z jakiejś sympatii do nich, bo nieźle czerwono bym miał

xbrajanx 35,3K

xbrajanx

Użytkownik
Z drugiej strony gryzie mnie jedna rzecz a mianowicie, teraz jest przykład Juve które w tej edycji LM grało rewelacyjnie a w finale z Realem takie błędy i porażka aż 1-4, czy piłkarze wszystkich klubów które graja z Realem lub Barca, tym bardziej w finale mają kisiel w gaciach ? Bo zauważyłem że to norma, a przecież Legia nawet zagroziła Realowi i mogła wygrać

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Mówili podczas transmisji, że został zawodnikiem meczu, ale nie wiem czy to oficjalne.
To spoko, bo zagrałem przed meczem na niego. :p Ale z Juve trochę beka... Przez pierwsze sześć minut oddali trzy celne strzały, a przez resztę meczu... JEDEN!

psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
Z drugiej strony gryzie mnie jedna rzecz a mianowicie, teraz jest przykład Juve które w tej edycji LM grało rewelacyjnie a w finale z Realem takie błędy i porażka aż 1-4, czy piłkarze wszystkich klubów które graja z Realem lub Barca, tym bardziej w finale mają kisiel w gaciach ? Bo zauważyłem że to norma, a przecież Legia nawet zagroziła Realowi i mogła wygrać
Gdyby Legia grała z nimi w finale to by była dwucyfrówka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom