marcusgreen
Użytkownik
Tak samo. Czerwona kartka chyba to zjebała xdWitaj w klubie ???? Ja pograłem po 1.51 ???? Ale od razu wiedziałem, że nie wejdzie
Tak samo. Czerwona kartka chyba to zjebała xdWitaj w klubie ???? Ja pograłem po 1.51 ???? Ale od razu wiedziałem, że nie wejdzie
Mandzukic kartka @2.80 Unibet
Nie spodziewałem się, że Real będzie aż tak pazerny na kolejną bramkę. Myślałem, że już będzie spokojny mecz do końcaTak samo. Czerwona kartka chyba to zjebała xd
Mówili podczas transmisji, że został zawodnikiem meczu, ale nie wiem czy to oficjalne.Chyba nie ma innej możliwości niż MOTM Ronaldo?
Pisałem w temacie że to jest głupota, ale kto by mnie tam słuchał. :grin:Dwa rzuty rożne w całym meczu XD tragedia
To spoko, bo zagrałem przed meczem na niego. Ale z Juve trochę beka... Przez pierwsze sześć minut oddali trzy celne strzały, a przez resztę meczu... JEDEN!Mówili podczas transmisji, że został zawodnikiem meczu, ale nie wiem czy to oficjalne.
dobrze ze nie all in, bo all in ponoc wszystkie wchodza...
Gdyby Legia grała z nimi w finale to by była dwucyfrówkaZ drugiej strony gryzie mnie jedna rzecz a mianowicie, teraz jest przykład Juve które w tej edycji LM grało rewelacyjnie a w finale z Realem takie błędy i porażka aż 1-4, czy piłkarze wszystkich klubów które graja z Realem lub Barca, tym bardziej w finale mają kisiel w gaciach ? Bo zauważyłem że to norma, a przecież Legia nawet zagroziła Realowi i mogła wygrać
Na noc to jedynie Pillow pewniak.Ktoś ma
Coś ciekawego na noc?
Szkoda Juve :/Dziś gram tak:
Radomiak Radom @2.10
Linette Magda +6.5 @1.79
Polska +1.5 @1.49
North @1.45
Fnatic @1.22
Juventus wygra trofeum @2.0
Garcia Caroline @1.7
Bursaspor @1.75
Bursaspor under 3.5 w meczu
Widzew - Drwęca under 1.5 @3.8
Ramos kartka @2.40
Można troszkę jaśniej?Na noc to jedynie Pillow pewniak.