heheno wlasnie widze ze ladnie 49 w 2giej kwarcieWłaśnie czekam na rozliczenia z Wnba drugiej kwarty Over 40.5 pkt ????
46 ostatecznie,ale w pierwszej było tylko 27 pkt, więc drugą musiała być overova, a 40,5 to nisko.heheno wlasnie widze ze ladnie 49 w 2giej kwarcie
edit: 46...nie zaliczyli trojki?
ajajaja po cholere ja to zagrałem...https://forum.bukmacherskie.com/f35/over-under-atp_open-142339-6.html#post6432496
Kolejny pojedynek Excel vs Vegas. Bilans 3:3.Kto wyjdzie zwyciesko? Zarty sie skonczyly....
Oni w ogole chyba nie bronia, 2 faule na kwarte, beka z tych wynalazków :grin:Under 185.5 za 2 stale stawki. Juz sie wystrzelali, 11 trojek na kwarte im powinno starczyc.
Powolutku schodza, juz 183.5...Oni w ogole chyba nie bronia, 2 faule na kwarte, beka z tych wynalazków :grin:
jakiś konkretnie mecz chcesz zobaczyć ?Jak mogę całorocznego załączyć żeby wyniki sprawdzać ?
Aktualnie kosza z Chile śledzę jednym okiem na moim, ale zawsze tam wolałem bo szybciej i widać statystyki, posiadanie etc.jakiś konkretnie mecz chcesz zobaczyć ?
Do 174.5 nie zejda, a taka linie zagrałem :-(Powolutku schodza, juz 183.5...
Nie mow hop, w tej kwarcie rzucili 39, jak w dwoch kolejnych rzuca 38 x 2 = 76 i wchodzi 169...juz praktycznie po meczu a jak widac zbytnio sie nie fauluja...tylko 6 rzutow na polowe. Ja dolozylem jeszcze under 185.5 na live.Do 174.5 nie zejda, a taka linie zagrałem :-(
82:94...176....https://forum.bukmacherskie.com/f35/over-under-atp_open-142339-6.html#post6432496
Kolejny pojedynek Excel vs Vegas. Bilans 3:3.Kto wyjdzie zwyciesko? Zarty sie skonczyly....
bez urazy ale wydaję mi się że Excel to takie 50/50 bo powiedzmy szczerze to tylko arkusz kalkulacyjny a chciałbyś żeby to był kombajn jak Ewing82:94...176....
Dokladka na u 185.5 na plus ale dupa z tego. Bedzie trzeba dodac nowe formuly do Excela bo nie jest dobrze patrzac na wyniki.
Nie do konca, poprostu zadnych formul nie dodawalem. Buki poszly do przodu a Excel sie zatrzymal, i bedzie trzeba nadrobic zaleglosci, co nie zmienia faktu ze zimny prysznic do dalszej pracy i zmian sie przyda.Dzieki!bez urazy ale wydaję mi się że Excel to takie 50/50 bo powiedzmy szczerze to tylko arkusz kalkulacyjny a chciałbyś żeby to był kombajn jak Ewing