>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Do 174.5 nie zejda, a taka linie zagrałem :-(
Nie mow hop, w tej kwarcie rzucili 39, jak w dwoch kolejnych rzuca 38 x 2 = 76 i wchodzi 169...juz praktycznie po meczu a jak widac zbytnio sie nie fauluja...tylko 6 rzutow na polowe. Ja dolozylem jeszcze under 185.5 na live.
Buki teraz 43.5 na 3cia kwarte...powinien byc under.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
58:79...137....co za patologia....Excel 3:4 Vegas...i bedzie sie trzeba zastanowic co jest nie tak, bo to jest niemozliwe. Jak mi nie wejdzie dokladka u 185.5 to to bedzie minus tygodnia...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
82:94...176....⛔ ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ ⛔

Dokladka na u 185.5 na plus ale dupa z tego. Bedzie trzeba dodac nowe formuly do Excela bo nie jest dobrze patrzac na wyniki.
bez urazy ale wydaję mi się że Excel to takie 50/50 bo powiedzmy szczerze to tylko arkusz kalkulacyjny a chciałbyś żeby to był kombajn jak Ewing ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
bez urazy ale wydaję mi się że Excel to takie 50/50 bo powiedzmy szczerze to tylko arkusz kalkulacyjny a chciałbyś żeby to był kombajn jak Ewing ;)
Nie do konca, poprostu zadnych formul nie dodawalem. Buki poszly do przodu a Excel sie zatrzymal, i bedzie trzeba nadrobic zaleglosci, co nie zmienia faktu ze zimny prysznic do dalszej pracy i zmian sie przyda.Dzieki!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom