kubuevil
Użytkownik
JA mam taka cicha nadzieję, bo pograłem przed na Niemki , że jednak na 5 seta to wyjdą pierwszym składem ????Trzeba bedzie pomyslex o wycofaniu Polek po tym secie bo niemki moga wyjsc najlepszym na ostatni set
JA mam taka cicha nadzieję, bo pograłem przed na Niemki , że jednak na 5 seta to wyjdą pierwszym składem ????Trzeba bedzie pomyslex o wycofaniu Polek po tym secie bo niemki moga wyjsc najlepszym na ostatni set
Przecież tutaj to norma że jest jechanie po każdym sportowcu i drużynie którzy przegrywają swoje pojedynki. Nawet jak one jeszcze trwają i w końcowym rozrachunku udaje się odwrócić losy rozgrywanych zawodów.Pomijam poziom merytoryczny, ale po meczu tenisa, jak dla mnie niektórzy za swoje chamskie i brzydkie wypowiedzi z automatu powinni dostawać bany. Nikt nie reaguje, więc ograniczam swoją aktywność w temacie.
Polki siatka +1.5 seta @ 3.40
Z tego co widze Niemki bez swoich najlepszych na parkiecie i juz awans do polfinalow maja. Kurs dobry
No ja rozumiem. Ale nawet im się wydaje, ze zostawi.sixeros ale nie wiadomo czy po takim lomocie trener Niemek zostawi te amatorki na parkiecie
Ludzie "jezdza" po sportowcach bo sport nie jest czysty, z tym sie chyba zgodzisz.Sharapova to masz dobry przyklad...problem w tym ze Maria zostala przylapana a nieltore co biora i ustaeiaja mecze jeszcze nie.Co nie zmienia faktu ze "jezdzenie" i pokazywanie innym ze mecz mogl byc ustawiony piszac merytorycznie co sie dzialo, to ochrania innych przed popelnieniem bledu na nastepny mecz co dla niektorych. A w gre wchodza przeciez nasze pieniadze.Przecież tutaj to norma że jest jechanie po każdym sportowcu i drużynie którzy przegrywają swoje pojedynki. Nawet jak one jeszcze trwają i w końcowym rozrachunku udaje się odwrócić losy rozgrywanych zawodów.
Zostawił rezerwyno i wyszly bez zmian zbytnio co widze
Tak-2.5 handi to np. 15:12?
No chyba żartujesz? tutaj chyba każdy mecz jest ustawiony...P.S. Np teraz, Ukraina przeplatanka z Izraelem w siate. z 18:16 zrobili 18:21...zeby zrobic 25:22
Przykład na co? Cała topka przecież jest nabita koksemLudzie "jezdza" po sportowcach bo sport nie jest czysty, z tym sie chyba zgodzisz.Sharapova to masz dobry przyklad...problem w tym ze Maria zostala przylapana a nieltore co biora i ustaeiaja mecze jeszcze nie.Co nie zmienia faktu ze "jezdzenie" i pokazywanie innym ze mecz mogl byc ustawiony piszac merytorycznie co sie dzialo, to ochrania innych przed popelnieniem bledu na nastepny mecz co dla niektorych. A w gre wchodza przeciez nasze pieniadze.
P.S. Np teraz, Ukraina przeplatanka z Izraelem w siate. z 18:16 zrobili 18:21...zeby zrobic 25:22