owen930
Użytkownik
A skąd wiesz a może, u niego 5k to normalny bet...dobra rada na przyszłość, takich spotkań, gdzie super ciężko przewidzieć co się wydarzy, nie graj za takie stawki
A skąd wiesz a może, u niego 5k to normalny bet...dobra rada na przyszłość, takich spotkań, gdzie super ciężko przewidzieć co się wydarzy, nie graj za takie stawki
za te Twoje chamskie odzywki, życzę niepowodzenia :]
weź nie strasz, jakby Staś to przegrał to chyba do końca życia by z domu nie wyszedłPanowie, spokojnie! 5-1, jeszcze piłka w grze ???? ???? ????
Brawa dla organizatorów. Jak pogoda dopisze i mecz zakończy w trzech setach to powinni dać radę.ale mecz, Stan wraca
Nadal z Thiemem chyba dziś nie skończą
wielkie brawa dla Stana, pokazał klasę, w przeciwieństwie do kolegi Ariakis, który do klasy to chyba chodzi, ale podstawowej
byłem przekonany, że ogarnie bo zawsze był silniejszy fizycznie od swoich rywali w długich meczach a tu proszę, szkoda że Stan mu dał tego jednego gema nie zasłużył Rudzielec :]Rudy win nie wiem jaki kurs ale zaraz biore
ed. 2,70 złapane
Sam pokazujesz klasa nazywajac topowego gracza tenisa "Cieciem". Dorosnijwielkie brawa dla Stana, pokazał klasę, w przeciwieństwie do kolegi Ariakis, który do klasy to chyba chodzi, ale podstawowej
No tak, do 21, nawet później, pograją, zależy jak intensywnie i czy Thiem się postawiBrawa dla organizatorów. Jak pogoda dopisze i mecz zakończy w trzech setach to powinni dać radę.
no nie wiem, na pewno GSW będą chcieli dokonać czegoś, czego przez wiele wiele lat nie dokona niktCo myślicie o Cavs dziś? Bo kurs 3.00 to jest ciekawy nie przegraja chyba tego finału 4:0? Ktoś coś?