Z tą inteligencją bym nie przesadzał, Stan dopiero po 4h ogarnął, żeby smeczować do fh Murray'a. Po prostu to biegane Szkota musiało się kiedyś odbić. Przyszła chwilowa zapaść, Stan wykorzystuje to, tyle.a ja się martwiłem o kondycję Staśka w 5 secie, przecież on jest tak inteligentny, że to dalej tylko Szkot biega
niestety masz racjęjeszcze mecz się nie skończył ...
Groth/Sa ????Groth/Sa + Copil @2.26 bet365
za te Twoje chamskie odzywki, życzę niepowodzenia :]Szkot musi zaryzykowac i moze to jeszcze wyciagnac
Murray 7.5@
Hehe, no to grats ????Dobrze sędzia przylukał, bo under 4,5 DF byłby nerwowo a tak dalej 3 df Stana ????
Dołączam się do pytania.
Murray @2.02 BaH
Grane wcześniej, ale masówa na grubego, a szansę dalej 60/40 ????
dobra rada na przyszłość, takich spotkań, gdzie super ciężko przewidzieć co się wydarzy, nie graj za takie stawkiMogło być 5k na plus, jest 2k na minus. Po raz kolejny przekonałem się, że jak coś stawiam to lepiej iść na grzyby zamiast to oglądać bo człowiek głupie decyzje podejmuje....
Djoko po aferze z meldonium sporo stracił i wrócił do poziomu sprzed kilku lat gdy jeszcze nie był robotem tylko zawodnikiem z czołówki więc nie ma co porównywać tego.Krotko mowiac, nie ma to jak Djoko jako Top 1. Djoko pokazywal ze bedac Top 1 cos znaczy i zobowiazuje, a Andy to osmiesza to stanowisko niestety.
P.S. Pograne USA +1.5 seta @ 1.87 w 5Dimes