>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Dobra, mecz meczowi nie równy. No i z Murrayem też inaczej się gra to wyrzuca. Ale jak pisałem Stan spokojnie może ogarnać Nadala w ewentualnym finale

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
a ja się martwiłem o kondycję Staśka w 5 secie, przecież on jest tak inteligentny, że to dalej tylko Szkot biega

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
a ja się martwiłem o kondycję Staśka w 5 secie, przecież on jest tak inteligentny, że to dalej tylko Szkot biega
Z tą inteligencją bym nie przesadzał, Stan dopiero po 4h ogarnął, żeby smeczować do fh Murray&#39;a. Po prostu to biegane Szkota musiało się kiedyś odbić. Przyszła chwilowa zapaść, Stan wykorzystuje to, tyle.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Mogło być 5k na plus, jest 2k na minus. Po raz kolejny przekonałem się, że jak coś stawiam to lepiej iść na grzyby zamiast to oglądać bo człowiek głupie decyzje podejmuje....

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
i proszę jak Andy jest zmęczony i traci swoją najsilniejszą broń, czyli kondycja i bieganie, to mamy deklasację
update
Stan 83/73
Andy 35/34
Nie mam pytań

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Mogło być 5k na plus, jest 2k na minus. Po raz kolejny przekonałem się, że jak coś stawiam to lepiej iść na grzyby zamiast to oglądać bo człowiek głupie decyzje podejmuje....
dobra rada na przyszłość, takich spotkań, gdzie super ciężko przewidzieć co się wydarzy, nie graj za takie stawki

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Krotko mowiac, nie ma to jak Djoko jako Top 1. Djoko pokazywal ze bedac Top 1 cos znaczy i zobowiazuje, a Andy to osmiesza to stanowisko niestety.
P.S. Pograne USA +1.5 seta @ 1.87 w 5Dimes

drexler 570

drexler

Użytkownik
Krotko mowiac, nie ma to jak Djoko jako Top 1. Djoko pokazywal ze bedac Top 1 cos znaczy i zobowiazuje, a Andy to osmiesza to stanowisko niestety.
P.S. Pograne USA +1.5 seta @ 1.87 w 5Dimes
Djoko po aferze z meldonium sporo stracił i wrócił do poziomu sprzed kilku lat gdy jeszcze nie był robotem tylko zawodnikiem z czołówki więc nie ma co porównywać tego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom