>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
grzybu 193

grzybu

Użytkownik
no przecież mówię, że nie jestem, ale chyba ten skład taki zły nie jest skoro odprawił 3:0 Włochów i to na włoskim podwórku :cool:
grają we Francji. Weź się już chłopie lepiej nie wypowiadaj, jak nie masz pojęcia.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Jak dadzą 1.6 na 3-0 Nadala albo więcej w finale z Wawrinką to jutro idę zbierać pieniądze po znajomych i rodzinie, upłynniam wszystko co jest cokolwiek warte i gram.

kapel 296

kapel

Użytkownik
????
Nie ma to jak wywołać szybką dyskusję i oburzenie ;)
Jak Wawrinka miał takie problemy z defensywnym Murrayem to Nadal go spokojnie opędzluje. Strasznie nie doceniacie Thiema.

grzybu 193

grzybu

Użytkownik
no dobra to kulę ogon i się już nie udzielam w tej rozmowie, ale zapytam z ciekawości czemu grają we Francji?
I ty grasz jakieś typy z ligi światowej, nie wiedząc, że zmienił się system rozgrywek? No to powodzenia życzę.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
????
Nie ma to jak wywołać szybką dyskusję i oburzenie ;)
Jak Wawrinka miał takie problemy z defensywnym Murrayem to Nadal go spokojnie opędzluje. Strasznie nie doceniacie Thiema.
Kurs na takie 3-0 to będzie lekko @2, więc możesz spokojnie wbijać :]
E: A po drugie jeszcze Rafa nie wygrał.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Ja doceniam Thiema ale i tez Wawrinke bo pokonał Murraya ktory według mnie nie grał zle na tym turnieju ????
No możliwe, że dla niego będzie to przełomowy turniej. Nabrał trochę pewności siebie, a przecież zaraz zaczyna się dla niego ważny okres, czyli trawa u siebie ;)

Z tym zapożyczaniem się i all-inami to żart, ale jak Nadal dzisiaj wygra to śmiało będę wchodził w 3-0 dla niego. Ale taka pewność u mnie pewnie przez złość na Stacha z dzisiejsze 3-1 które na niego zagrałem.

Jutro będzie czas na delektowanie się deblem mężczyzn i wtedy się pomyśli o typie na finał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom