nowikjr
Użytkownik
no przecież mówię, że nie jestem, ale chyba ten skład taki zły nie jest skoro odprawił 3:0 Włochów i to na włoskim podwórkuwłaśnie nie jest znawcą...zobacz najpierw jakim składem grają Amerykanie.
no przecież mówię, że nie jestem, ale chyba ten skład taki zły nie jest skoro odprawił 3:0 Włochów i to na włoskim podwórkuwłaśnie nie jest znawcą...zobacz najpierw jakim składem grają Amerykanie.
grają we Francji. Weź się już chłopie lepiej nie wypowiadaj, jak nie masz pojęcia.no przecież mówię, że nie jestem, ale chyba ten skład taki zły nie jest skoro odprawił 3:0 Włochów i to na włoskim podwórku
Lepiej na tace oddaj ????Jak dadzą 1.6 na 3-0 Nadala albo więcej w finale z Wawrinką to jutro idę zbierać pieniądze po znajomych i rodzinie, upłynniam wszystko co jest cokolwiek warte i gram.
no dobra to kulę ogon i się już nie udzielam w tej rozmowie, ale zapytam z ciekawości czemu grają we Francji?grają we Francji. Weź się już chłopie lepiej nie wypowiadaj, jak nie masz pojęcia.
https://youtu.be/zGCdBsOIKYAJak dadzą 1.6 na 3-0 Nadala albo więcej w finale z Wawrinką to jutro idę zbierać pieniądze po znajomych i rodzinie, upłynniam wszystko co jest cokolwiek warte i gram.
I ty grasz jakieś typy z ligi światowej, nie wiedząc, że zmienił się system rozgrywek? No to powodzenia życzę.no dobra to kulę ogon i się już nie udzielam w tej rozmowie, ale zapytam z ciekawości czemu grają we Francji?
Kurs na takie 3-0 to będzie lekko @2, więc możesz spokojnie wbijać :]????
Nie ma to jak wywołać szybką dyskusję i oburzenie
Jak Wawrinka miał takie problemy z defensywnym Murrayem to Nadal go spokojnie opędzluje. Strasznie nie doceniacie Thiema.
Do drugiej polowy trzeba bylo czekac na gole, ale
gdzie takie cos wylapales ???? ? u mnie to juz nawet na win nie ma zakladuFendrick/Ross - plażówka DW 2-0 @ 1,40 ???? Jak dla mnie PROMO! ????
No możliwe, że dla niego będzie to przełomowy turniej. Nabrał trochę pewności siebie, a przecież zaraz zaczyna się dla niego ważny okres, czyli trawa u siebieJa doceniam Thiema ale i tez Wawrinke bo pokonał Murraya ktory według mnie nie grał zle na tym turnieju ????
Marathon => Limity całkiem przyjemne na linię, więc za trochę można było pograć =)gdzie takie cos wylapales ???? ? u mnie to juz nawet na win nie ma zakladu
I połowa 42:33I połowa (bez remisu) - Fener @ 1.80
Przeciez Sliwka w pojedynkę rozmontowal Brazylie :]Miałem pograna Polske ale po kontuzji Kubiaka (za niego Sliwka) mam zle przeczucie i robie zwrot z zyskiem