applause
Użytkownik
tak bo chwile poźniej spadło, był jeszcze time outTen sam wynik, u mnie 1,72, ten sam bukmacher.
tak bo chwile poźniej spadło, był jeszcze time outTen sam wynik, u mnie 1,72, ten sam bukmacher.
Najprędzej mózgu.Nishikori jakaś kontuzja ?
Bez różnicy bo przy równej ilości punktów w obu przypadkach Rize będzie lepsze od Bursypany jak w tureckiej wyglada na dnie jak równa ilość pkt ? rg czy bezposrednie ?
Po 29 kolejkach Rize miało straty do nich 11 punktów. Dało się odrobić z nawiązkąBursaspor leci z ligi
Jak u siebie jak turniej we Włoszech. Do tego Iran cienki niedawno oklep od Polski0:3Value na Iran w siatkówce. Grają u siebie z Brazylią, to nie to samo, co kiedyś. 3.32. 50/50, a kursy mówią, co innego.
Właśnie miałem się poprawić. Bądź, co bądź sporo kibiców z Iranu, jak na ten kraj. To miał być dodatek. Na pewno nie czują większej presji, kurs spore value. Można też próbować handi na punkty czy sety.Jak u siebie jak turniej we Włoszech
Nie dadzą rady. Brazylia po wczorajszej przegranej dzisiaj się odbije . Jak seta ugrają to będzie dobrzeWłaśnie miałem się poprawić. Bądź, co bądź sporo kibiców z Iranu, jak na ten kraj. To miał być dodatek. Na pewno nie czują większej presji, kurs spore value. Można też próbować handi na punkty czy sety.
Właśnie ugrali. 3.6 na Iran, więcej po wygraniu seta niż przed. Jak chcesz to wal Brazylie 3:1.Nie dadzą rady. Brazylia po wczorajszej przegranej dzisiaj się odbije . Jak seta ugrają to będzie dobrze
Wczoraj przegrali z Włochami 0:3 którzy nie grają w najmocniejszym składzie.Właśnie miałem się poprawić. Bądź, co bądź sporo kibiców z Iranu, jak na ten kraj. To miał być dodatek. Na pewno nie czują większej presji, kurs spore value. Można też próbować handi na punkty czy sety.
@ Myślę, że to Polska taka dobra. Poza tym mecz towarzyski, więc jednak różnica.
Nie wiedziałem że już grają. Nie gram siatki poza tym sporo kasy pomrożonej przez RGWłaśnie ugrali. 3.6 na Iran, więcej po wygraniu seta niż przed. Jak chcesz to wal Brazylie 3:1.
Ja osobiście pograłem +11,5 na Iran.