Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Zabawna informacja z Litwy. W meczu Żalgiris Kowno - Żalgiris Wilno padł sensacyjny wynik 2:0 (1:0). Przed meczem kurs na Wilno 1,15, gospodarze w 13 meczach dotąd tylko 2 remisy, zero zwycięstw. ???? ????
wez dawid wypierdalaj z takimi tekstami, taka jest prawda co nie moge obrazac tej krowy ktorej wydaje sie ze potrafi grac w tenisa a wpierdala z **** wie kim majac po kilka sp i **** z tego robiac
wez dawid wypierdalaj z takimi tekstami, taka jest prawda co nie moge obrazac tej krowy ktorej wydaje sie ze potrafi grac w tenisa a wpierdala z **** wie kim majac po kilka sp i **** z tego robiac
a co to ja biore jakies miliony za gre? ja lata trenuje zeby pozniej moja chora psychika( w sensie jej) wziela przewage nad pozal sie boze umiejetnosciami? placa im **** wie za co kupe pieniedzy wiec powinni pokaywac mentlanosc zwyciezcy walczyc do upadlego a nie wpierdalac jak dzwiwka pavluchenkowa