>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Zabawna informacja z Litwy. W meczu Żalgiris Kowno - Żalgiris Wilno padł sensacyjny wynik 2:0 (1:0). Przed meczem kurs na Wilno 1,15, gospodarze w 13 meczach dotąd tylko 2 remisy, zero zwycięstw. ???? ????

P 27

pawelw21

Użytkownik
wez dawid wypierdalaj z takimi tekstami, taka jest prawda co nie moge obrazac tej krowy ktorej wydaje sie ze potrafi grac w tenisa a wpierdala z **** wie kim majac po kilka sp i **** z tego robiac

typer36 456

typer36

Użytkownik
Ludzie spokój. Owszem niektórzy sportowcy prezentują mało sportową postawę, ale to chyba nie jest wasz sposób na życie?

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Kolejna ciekawa informacja z Litwy Atlantas Kłajpeda - Utenis Uciany 0:1 w 15 minucie. Przed meczem za zwycięstwo Atlantasa płacono 1,30 :-(

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
wez dawid wypierdalaj z takimi tekstami, taka jest prawda co nie moge obrazac tej krowy ktorej wydaje sie ze potrafi grac w tenisa a wpierdala z **** wie kim majac po kilka sp i **** z tego robiac
To weź im pokaż jak się gra.

P 27

pawelw21

Użytkownik
a co to ja biore jakies miliony za gre? ja lata trenuje zeby pozniej moja chora psychika( w sensie jej) wziela przewage nad pozal sie boze umiejetnosciami? placa im **** wie za co kupe pieniedzy wiec powinni pokaywac mentlanosc zwyciezcy walczyc do upadlego a nie wpierdalac jak dzwiwka pavluchenkowa

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom