Nie rób śmiechu 4,5 h może i dużo ale dzień przerwy miał. Na clayu Ferrer ten mecz bierze na spokojnie. Może po ciężkiej walce ale bierze. Rok temu na RG było 3:0 a teraz ani jeden ani drugi nie odbiegają od zeszłorocznej formyJeżeli patrzysz na świeżego ferrera ok ale on grał 4,5h i to jest zbyt dużo na takiego dziadka. Seta mu już w tym roku Lopez urwał to i teraz urwie, jak mecz się przeciągnie to sory ale fizjo go nie puści
Mówisz - masz ????Bedene w każdym gemie Czecha ma BP i nic, a sam pewnie poskłada się przy pierwszej okazji, takie to typowe. Dlatego 3-1 Vesely lecimy @1.71.
Zacząłbym od tego że Lopez jest starszy od Ferrera,a piszesz że David to dziadek. Jeżeli chodzi o formę to obecnie podobna u jednego i drugiego czyli bez szału. Doświadczenie po stronie Ferrera na każdej jednej nawierzchni dlatego nie widzę żadnych argumentów by grać Lopeza a pokonanie challengerowca Fratangelo to żaden wyznacznik formyDalej wierzysz w tego Ferrera co 2-3 lata temu. Niestety w mojej opinii to już inny gracz. Można zerknąć w staty
Brawo, też pograłem. Teraz żeby jeszcze to do końca utrzymali i będzie kolejny plusik ????
Vesely 3-1Mówisz - masz ????
Kapfenberg Buls
2.25
Doszli ich na 3 punkty, ale decydująca była 3-ka, a potem 2pkt KapfenbergLiczyłem, że będą odrabiać, ale nie w tę stronę poszedł mecz..
Ale dopiero 1 kwarta, także
juz witali sie z gaska i break dla grothowBaker/Mektic pokonają Groth/Lindstedt
@ 2.80
MUSZĄ wygraćjuz witali sie z gaska i break dla grothow