pezio
Użytkownik
Jabeur 23/25 po pierwszym serwisie, 30 winnerów. Za dobrze grałaCebulka @2,05, Jabeur set konia, 15/16 po pierwszym serwisie, 15 winnerów. Nie utrzyma poziomu.
Jabeur 23/25 po pierwszym serwisie, 30 winnerów. Za dobrze grałaCebulka @2,05, Jabeur set konia, 15/16 po pierwszym serwisie, 15 winnerów. Nie utrzyma poziomu.
Różnie, nawet za 14zł/h można znaleźćPanowie, jaki jest koszt wynajmu kortu w waszych miastach ?
To taki clay/green będzie ???? Rolanda i Wimbledon w jednym zaliczysz. 5 dyszek to dużo, 10-20 zł raczej standardPanowie, jaki jest koszt wynajmu kortu w waszych miastach ?
U mnie w malym miasteczku Uniejów, obok hotelu ****, znajduje sie kort, clay.
Postanowilem zadzwonic na recepcje i zapytac jaki jest koszt wynajmu, Pani mi odpowiedziala 50zl/h lecz radzilaby najpierw zobaczyc w jakim jest stanie bo najprawdopdobniej zarosl chwastem.
Ja jezdze na kot 20km, co prawda jest darmowy i naprawde w super stanie, nowy, lecz ciagle zajety, trzeba czekac w kolejceza 40 zł to ja mam 6 godzin gry i to na dobrym korcie w Nakle
2 funty ????Panowie, jaki jest koszt wynajmu kortu w waszych miastach ?
Postanowilem zadzwonic na recepcje i zapytac jaki jest koszt wynajmu, Pani mi odpowiedziala 50zl/h lecz radzilaby najpierw zobaczyc w jakim jest stanie bo najprawdopdobniej zarosl chwastem.
Widzę, że mój ziomek z Łodzi. To polecam korty na Zdrowiu. Na pewno zapłacisz taniej. Możemy stoczyć nawet pojedynek ????Panowie, jaki jest koszt wynajmu kortu w waszych miastach ?
1h we Wrocławiu = 50 plnPanowie, jaki jest koszt wynajmu kortu w waszych miastach ?
Liczyłem, że będą odrabiać, ale nie w tę stronę poszedł mecz..Oberwart 3,0
Po prostu liczę na tych młodych zawodników. Gullit debiutuje jako asystent kadry, więc to też może być dla nich jakiś plus. Niedługo zaczynają znowu mecze w kwalifikacjach do mistrzostw świata, więc tym bardziej myślę, że młodzi będą chcieli się pokazać w takim meczu towarzyskim. Swoją drogą - Maroko ma zawodników z nazwiskami, ale czy oni są aż tacy dobrzy? Z tym tak samo bym nie przesadzałbym.na czym opierasz swój typ, też o tym myślałem tylko że Holandia nie gra całym pierwszym składem za to Maroko ma sporo klasowych zawodników w składzie no i u siebie grają
Oni chyba dalej bez Jacksona,także dużo bym tam nie grał,ja pobrałam na gości.Liczyłem, że będą odrabiać, ale nie w tę stronę poszedł mecz..
Ale dopiero 1 kwarta, także