>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Sędzia u tych Marokańców jakiś dziwny. Drugi faul ciapaków, który już spokojnie mógł na czerwo zaliczyć, a on nawet żółtej nie pokazuje ????

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Vesely nie może pokazać teraz słabości ale wydaje mi się, że delikatnie coś tam go szarpie. Zobaczcie jak chodzi bez piłki. Nie mówię żeby stawiać ale coś mi tu nie pasuje, zupełnie inne nogi jak set wcześniej
Coś się już zaczynało w połowie drugiego seta. Mało tego podpada mi teraz kurs. Po trzecim secie był 3,5 teraz w czwartym po pierwszym gemie wygranym przez Veselego spadł na 2,3 w fortunie. Nie mogę tego wyczuć i żałuję że nie pogralem kontry przy kursie 8 po drugim secie a tylko Vesely mi kupon zamyka

lobot 644

lobot

Użytkownik
Jutro jest dobre value.

Ferrer - Lopez 2 @ 2.26

Lopez jak rzadko w super formie a Ferrer po 4,5h meczu. Myślę, że warto załadować. Nazwisko zobowiązuje :razz:
Lopez w super formie? :grin::grin::grin:
Dlatego w deblu łatwo poskładany 0:2
2 tygi temu Ferrer był górą, dla mnie no bet 50/50

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Sędzia u tych Marokańców jakiś dziwny. Drugi faul ciapaków, który już spokojnie mógł na czerwo zaliczyć, a on nawet żółtej nie pokazuje
Dokladnie tak samo mysle. Nie zdziwie sie jak w drugiej polowie gwizdnie karniaka dla Marokanczykow.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Rozumiem, to twoja opinia. Moje jest taka, że debel ma się tak do singla jak piernik do wiatraka

E: Ja np. nie gram debla bo się na nim kompletnie nie znam. A tenis gram ponad 10 lat
Zgodzę się, że jeśli stawiać ten mecz to w stronę Lopeza po lepszym kursie, ale tutaj faworyta za bardzo nie widzę

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Dodin walczy, Kuza może się zagotować wobec tumultu publiczności po niewymuszonych błędach.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Bedene w każdym gemie Czecha ma BP i nic, a sam pewnie poskłada się przy pierwszej okazji, takie to typowe. Dlatego 3-1 Vesely lecimy @1.71.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jeżeli patrzysz na świeżego ferrera ok ale on grał 4,5h i to jest zbyt dużo na takiego dziadka. Seta mu już w tym roku Lopez urwał to i teraz urwie, jak mecz się przeciągnie to sory ale fizjo go nie puści
Typu nie neguje, jednak prędzej padłby taki młody Sascha Zverev czy Pouille niż Ferrer, który jest jednym z najlepiej przygotowanych zawodników w tourze od lat. A po drugie wymiany z Feliciano nie będą takie długie bo on skraca grę chodząc do siatki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom