co wy z tym Tottim widać że,Genua nie zamierza nic łatwo Romie dać tym meczu, będą męczarnie pewno Roma to wymęczy ale czy tak Tottiemu dadzą itp nie sądzę. Dodatkowo Dzeko walczy o koronę i wg mnie to karnego przy wyniku 1-1 on by wykonywał nawet gdyby Totti był na boisku.
Roma w nic tu sie bawić nie będzie bo tu chodzi o wicemistrzostwo i ogromną kasę.
Gdyby Roma grała jak klasowa drużyna za jaką się uważa, to na spokojnie przy 3:0 mógłby wchodzić. Romie się po prostu nie chce i mój handi -2 już pogrzebałem.
Gdyby Roma grała jak klasowa drużyna za jaką się uważa, to na spokojnie przy 3:0 mógłby wchodzić. Romie się po prostu nie chce i mój handi -2 już pogrzebałem.
Z tego co ja widziałem w 1 połowie to Genua się niezle bunkruje Roma kilka sytuacji oni wcisną na 2-1 ale jeśli potem już nic nie wleci to nie będą kombinować z Tottim on wejdzie kibice mu podziękują tyle będzie. inna sprawa gdyby wlaśnie Roma prowadziła z 3-0 wtedy tak zabawa by była z Tottim.
Tyle zarobiłem na pierwszym Ako że jeżeli przegram ten kupon który teraz obstawiłem na undery to stracę połowę tego co zarobiłem na początku czyli wyjdę na plus ;> Zrozumiałeś ?