Wyraziłem swoją niewiążącą opinię na podstawie obserwacji i własnych przemyśleń, która nie musi świadczyć, że kupon nie wejdzie. A poprzedni wpis był ironią, jakbyś raczył zauważyć. Pozdro.Tak myślałem, ale co się dziwić, po człowieku który pisze że nie ma większych szans żeby wszedł kupon zamiast czekać na koniec meczu ...
pięknieIvo Karlovic - Stefanos Tsitsipas 1 1,70
Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin 1 1,27
Termalica B-B Nieciecza - Jagiellonia Białystok 2 1,47
ako. 3.17
Korona - Legia under 2,5 @2,01
Termalica - Jaga under 3,5 @2,06
@4,14 Jedziem STS !
A skończ pieprzyć, nie taka znowu normalka, tylko ktoś wyraził opinię a Ty się obruszyłeś jakbyś przynajmniej dostał w twarz.
Chociaż 1 min po napisaniu tego co obstawiłem, co nie którzy skazywali mój kupon już na porażkę, ale na tym forum to normalka
Jakbyś raczył zauważyć, również odpowiedziałem irioną (ale widocznie nie zauważyłeś), szkoda tylko że pierwszy nie napisałeś jakie wnioski wyciągnąłeś na podstawie obserwacji tych meczy i jakie widzisz tu typy np. overy. Bez pozdrowieńWyraziłem swoją niewiążącą opinię na podstawie obserwacji i własnych przemyśleń, która nie musi świadczyć, że kupon nie wejdzie. A poprzedni wpis był ironią, jakbyś raczył zauważyć. Pozdro.
Mimo wszystko wątpię, żeby mieli problemy z przejściem kwalifikacji do LM :razz:
na spokojnie
Szkoda Milika i ekipy :;/:
Obruszyłem ? Odpowiadam tylko, mam prawo tak jak on do własnej opiniiA skończ pieprzyć, nie taka znowu normalka, tylko ktoś wyraził opinię a Ty się obruszyłeś jakbyś przynajmniej dostał w twarz.
Robredo + Bellucci @2.47 bet365
Popłacz się jeszcze, że ktoś wyraził negatywną opinię na temat twojego zakładu.
Chociaż 1 min po napisaniu tego co obstawiłem, co nie którzy skazywali mój kupon już na porażkę, ale na tym forum to normalka
Widzisz dalej prowokujesz, chociaż ja wyraziłem swoją opinię. Wypowiedź na poziomie podstawówki "popłacz się" , nie muszę płakać bo nie przegrałem hajsuPopłacz się jeszcze, że ktoś wyraził negatywną opinię na temat twojego zakładu.
Ekstraklasa bez niespodzianek to niespodzianka ????Bez niespodzianek w Ekstraklasie