>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
R 125

roger12

Użytkownik
co jeszcze gracie z Wloskiej 2 mecze gdzie walka u dołu tabeli po składzie Lazio widzę że, chyba będą grać:d

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Popłacz się jeszcze, że ktoś wyraził negatywną opinię na temat twojego zakładu.
A mnie nie interesował twój bilans dniówki po tym kuponie. Wyraziłem swoje, jak się okazało błędne zdanie. Uważałem, że w meczach zespołów walczących o mistrzostwo padnie więcej bramek, aczkolwiek kursy złapane zaraz po strzelonych prawie równocześnie bramkach być może były warte ryzyka. Gratki i bez odbioru.

W którym momencie złapałeś?

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
A mnie nie interesował twój bilans dniówki po tym kuponie. Wyraziłem swoje, jak się okazało błędne zdanie. Uważałem, że w meczach zespołów walczących o mistrzostwo padnie więcej bramek, aczkolwiek kursy złapane zaraz po strzelonych prawie równocześnie bramkach być może były warte ryzyka. Gratki i bez odbioru.
Tak w ogóle, nic nie mam do wyrażania opinii bo chętnie przeczytam co sami myślicie o danym meczu, każdy wyciąga własne wnioski, ale taka opina jak ty to mnie trochę bawi, napisałeś: Jestem underowcem, ale tego bym nie ryzykował --- Dlaczego?

Bo nie widzę tu żadnych argumentów , za tym że nie warto stawiać under tak jak ja to zrobiłem, na drugi raz proszę tylko o konkretne argumenty, dzięki i mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi, Na koniec dzięki, sam się troche obawiałem bo gdyby Kelemen nie obronił tego karnego to by było po kuponie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom