Oto się rozchodzi żebyś PIT tu wrzucił za rok jak już się rozliczysz z US :grin:Tyle zarobiłem na pierwszym Ako że jeżeli przegram ten kupon który teraz obstawiłem na undery to stracę połowę tego co zarobiłem na początku czyli wyjdę na plus ;> Zrozumiałeś ?
Za skomplikowane, podeślij skana, jak rozpiszesz na kartceTyle zarobiłem na pierwszym Ako że jeżeli przegram ten kupon który teraz obstawiłem na undery to stracę połowę tego co zarobiłem na początku czyli wyjdę na plus ;> Zrozumiałeś ?
To samo miałem pisać ????Tak to jest jak się cofasz po strzelonej bramce. Dobrze im tak :grin:
Jeżeli chodzi o 3. set to 1.50, jeżeli chodzi o mecz to nie wiemJaki był w najlepszym momencie kurs na Poullie?
Jak przegrywając 1:2 miał 1.50, to i tak nieźle do dubelka 1.42 złapałem. Ale w sumie 1,06 przed meczem, to co się dziwić, Dzięki.Jeżeli chodzi o 3. set to 1.50, jeżeli chodzi o mecz to nie wiem
Tak myślałem, ale co się dziwić, po człowieku który pisze że nie ma większych szans żeby wszedł kupon zamiast czekać na koniec meczu ...Za skomplikowane, podeślij skana, jak rozpiszesz na kartce
P.S. Rozmawiałem tylko o tych underach, o niczym więcej.
Eeeeh... 90 minutaPouille + Roma Genoa under 4.5 @2.03 toto
Rozliczam: Ramos 1. set