>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Jak ma Fellaini dostać kartkę jak on się w ogóle w nic nie angażuje, człapie sobie w środku boiska ????

typer36 456

typer36

Użytkownik
Sam pobrałem over 2,5 ale mam duże obawy. United szczelna obrona, świetnie przeszkadzają w rozegraniu i nie atakują na siłę. Narazie za wysoki poziom dla Ajaxu, jak indywidualnościami nie wcisną to może być problem

nole 6,1K

nole

Forum VIP
W dziale LE rozgorzała dziś jakaś dyskusja, w której Adamo został pojechany, że napisał o MU i Ajaxie cieniasy.
Powiem tak...ten kto uważa, że MU i Ajax to poziom Realu, Barcy, Bayernu, Juve, czy nawet PSG.... to musi zejść na ziemie.
Piłkarsko ten mecz to jakieś żarty. MU nie potrafi przeprowadzić jednej ładnej dla oka akcji... Ludzie... gdzie ten MU, który gryzł trawę 10 lat temu... ta ekipa to jakieś zgliszcza po prawdziwych czerwonych diabłach Sir Alexa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wp76 911

wp76

Użytkownik
Legia przegrała z Ajaxem w 2 meczu 0-1. To może oni uważają, że klub z Łazienkowskiej również prezentuje czołówkę ? ????
Niech nie pier...lą. Tabela ligi angielskiej pokazuje, jaki poziom prezentuje MU.
A Ajax... widać co prezentuje

R 1,6K

ranver

Użytkownik
W dziale LE rozgorzała dziś jakaś dyskusja, w której Adamo został pojechany, że napisał o MU i Ajaxie cieniasy.

Powiem tak...ten kto uważa, że MU i Ajax to poziom Realu, Barcy, Bayernu, Juve, czy nawet PSG.... to musi zejść na ziemie.
Piłkarsko ten mecz to jakieś żarty. MU nie potrafi przeprowadzić jednej ładnej dla oka akcji... Ludzie... gdzie ten MU, który gryzł trawę 10 lat temu... ta ekipa to jakieś zgliszcza po prawdziwych czerwonych diabłach Sir Alexa.

Sknczyl sie wraz z odejsciem Fergusona. On byl sercem i dusza tej druzyny. Nawet jak mial slabsza kadre potrafil wywalczyc mistrzostwo... teraz United to tylko sredniak, ktory od czasu do czasu zaskoczy.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Przecież to jest mecz o triumf w LE . Więc tutaj nikogo nie interesuje to by kibice przed telewizorem byli usatysfakcjonowani z poziomu widowiska. Tu liczy się końcowy wynik i dla MU udział w LM

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom