>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Co za ***** dziady w tym forbecie Wystawili na mecz Francja - Islandia w siatkę mężczyzn linię 16.5 to zaatakowałem z grubej rury nie przyjęli zakładu zwiększali za każdym razem o punkt to ja dalej grubaśnie aż zawiesili przyjmowanie. A Francuzi te 16,5 to może i w pierwszym secie pokryją, a ja obejde się smakiem. Taka promocja była.
Chyba bardziej to denerwuje niż przegrany zakład ????

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak ktoś lubi żałośnie niskie kursy na podbitkę (nerwów) to polecam w darcie M. van Gerwen - R. van Barneveld @1.14 ???? Powinno wejść ale nie gram bo Fellaini dostanie żółtą ;););)

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ktoś tam stawiał over 1.5 spalonego Rashforda. Już ma 1 ;) Swoją drogą dzisiaj nieźle chodzi młokos. Wturla gola jak nic.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
na mecz to tak bez rewelacji, pomimo ze stosur zlapala zajebista forme to wolalbym ja pograc na +1.5 seta, z czolowka Sam moze miec wiekszy opor, zajebiscie ja lubie ale suarez to nieskonczony przebijak
na wygraną Sam @1,85 więc kurs bardzo dobry jak na taki mecz. Stosur niesamowita siła w ostatni czasie a Carla męczy się w swoich spotkaniach, daje się często łamać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom