>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Dutra, under 8,5 w MLB jest realny czy raczej po zawodach ?
Pitcherzy świeżaki i dziady bez występów także dla mnie tam jeszcze sporo punktów do zrobienia. Under niestety ale nie widzę tego, chociaż po tym co się działo wczoraj to kto wie - cuda dalej w cenie :cool:

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Pitcherzy świeżaki i dziady bez występów także dla mnie tam jeszcze sporo punktów do zrobienia. Under niestety ale nie widzę tego, chociaż po tym co się działo wczoraj to kto wie - cuda dalej w cenie :cool:
3:4 w 5 inningu to raczej po zawodach :p

D 0

dutra

Gość
Amstrong owszem latal na koksie ale kiedy to wyszlo? po zakonczeniu kariery, nie bardzo sie interesuje kolarstwem, dziwi mnie tylko ze Sharapova tak zrobili w chuja, nie bede pisal o jakichs politycznych przekomarzaniach, Nadal to jest kasa on sie sam na muke nie wpierdoli sponsorzy maja z niego takie pieniadze ze to sie w pale nie miesci gdyby nie sponsorzy to tenis by nie istnial, no moze gdyby jeszcze nie obstawiajacy
My tylko wygrywamy więc od nas kasy nie ma :cool::cool::cool::cool::cool:

D 0

dutra

Gość
post z działu ???? w forbet było 9,5 po @ 1.80, potem spadło i dałem 8,5 @ 1.60 do dubla, unlucky #nie znam się
Typera który dał szanuje, mimo że ja nie jestem jakimś asem MLB nie zagrałbym tego.
Over is 20-7-1 in Brewers last 28 overall.
Over is 11-1 in Cubs last 12 home games.
Over is 6-1-1 in the last 8 meetings in Chicago.
z samych suchych trendów z pierwszych lepszych picków.
Oczywiście one mogą mieć wspólnego tyle co nic z przebiegiem gry ale miotacze słabi i w tym przypadku pewnie bullpen uratuje trochę undera xd
Jak już mówiłem w dziale typy dobre ale sugerowanie się jedynie pogodą to mało.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom