siedzi !RC Lens - Chamois Niort FC 1 1,13
Racing Strasbourg - FC Bourg Peronnas 1 1,15
KS Cracovia - Ruch Chorzów 1 1,62
ako. 2.11
siedzi !RC Lens - Chamois Niort FC 1 1,13
Racing Strasbourg - FC Bourg Peronnas 1 1,15
KS Cracovia - Ruch Chorzów 1 1,62
ako. 2.11
73:76...Verona x Ravenna over 149.5 @1.8 Toto
No widzisz, na luzie:razz:Zagrałem Real +12,5 po 1,98 ale teraz niem wiem czy to był dobry pomysł
i to sa wlasnie overki.. wspolczuje Ci73:76...
Pitcherzy świeżaki i dziady bez występów także dla mnie tam jeszcze sporo punktów do zrobienia. Under niestety ale nie widzę tego, chociaż po tym co się działo wczoraj to kto wie - cuda dalej w cenieDutra, under 8,5 w MLB jest realny czy raczej po zawodach ?
3:4 w 5 inningu to raczej po zawodachPitcherzy świeżaki i dziady bez występów także dla mnie tam jeszcze sporo punktów do zrobienia. Under niestety ale nie widzę tego, chociaż po tym co się działo wczoraj to kto wie - cuda dalej w cenie
My tylko wygrywamy więc od nas kasy nie maAmstrong owszem latal na koksie ale kiedy to wyszlo? po zakonczeniu kariery, nie bardzo sie interesuje kolarstwem, dziwi mnie tylko ze Sharapova tak zrobili w chuja, nie bede pisal o jakichs politycznych przekomarzaniach, Nadal to jest kasa on sie sam na muke nie wpierdoli sponsorzy maja z niego takie pieniadze ze to sie w pale nie miesci gdyby nie sponsorzy to tenis by nie istnial, no moze gdyby jeszcze nie obstawiajacy
To już historia, ważne że hajs się zgadza. Nie mogli przegrać wszystkich kwart.No hehe jak mieli 13 w zapasie to mi się tak nie uśmiechało
Co cię na under skusiło gapo ?3:4 w 5 inningu to raczej po zawodach
Cracovia - Ruch / over 2,5
Djokovic - Del Potro / Del Potro wygra seta
AKO: 2,75 w STS
Polecam Getafe - Elche, over 1.5 FT @ 1.60, mocno cisną
Heh żebym grał niektóre zdarzenia na odwrót byłbym milioneremi to sa wlasnie overki.. wspolczuje Ci
Typera który dał szanuje, mimo że ja nie jestem jakimś asem MLB nie zagrałbym tego.post z działu ???? w forbet było 9,5 po @ 1.80, potem spadło i dałem 8,5 @ 1.60 do dubla, unlucky #nie znam się