>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
no widzisz ja przynajmniej sie tu produkuje i daje cos od siebie a ty lamusie tylko siedzisz i probujesz lapac ludzi za slowka, cos bym jeszcze napisal na Twoj temat ale daruje sobie. Widzisz tak sie stalo moze czyms cie jeszcze zaskocze.
Poziom jaki zaprezentowałeś w tym momencie to &quot;mniej niż zeeeeeerooooooo&quot;. Nie, niczym mnie już nie zaskoczysz, najlepiej nie pisz nic do mnie już ;)

5567 719

5567

Użytkownik
????
Halooooo administracja? Czemu nie banujecie takich użytkowników? Ja wiem, ze kryzys przez tą ustawę, ale bez przesady, trzymajcie jakiś poziom, bo niebawem nikogo tu nie będzie (albo właśnie tylko tacy).

Jeszcze mi pisze bluzgi na priv... ; ) Cały się trzęsę...

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Po co te nerwy? qrchuck zamiast obrócić w żart całą sytuację, że skoro nie znając zasad dobrze Ci szło typowanie tenisa, to co dopiero będzie teraz, to niepotrzebnie spinasz ;) Każdemu mogło się zdarzyć coś przeoczyć i tyle, koniec tematu, wracamy do podawania dobrych typów na żywo ????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
o czym Ty mowisz, nie pamietam kiedykolwiek ten typ podal jakies propozycje w temacie pomijajac fakt, ze probuje sie tu tylko dowartosciowac za krotki jest i ma za bardzo wybujane ego
Tak to już jest, jak się coś udostępnia publicznie, że narażamy się na krytykę. Szkoda się denerwować, w końcu wszyscy mamy tutaj wspólny cel, golić buków ???? &quot;Psy szczekają, karawana jedzie dalej&quot;.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom