Można gdzieś to obejrzeć?Siatkówka plażowa za 30min.
https://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2017-a-141900-2.html#post6420100
Na papierze to mocny dubel, który daje fajne ako. Jak kto chce, ale ja ładuje mocno.
Nie dokładaj Ziomek, graj SOLOMacie cos w miare pewnego bo chce dolozyc do dubla? Jakies 1.20 kurs moze byc
Wszystko na sportzone kolego ????Można gdzieś to obejrzeć?
Under 220,5 też wygląda fajnieThomas wiecej pkt niz irving 1.50 unibet
Tak, ale:Jutro Bayern vs Freiburg i to wygląda tak, że Freiburg bedzie walczył w tej kolejce z Kolonia o lige europy. Z racji tego z bayern gra o nic, a freiburg ma motywacje, jest to ostatnia kolejka wydaje mi sie ze duze value w graniu na freiburg.
Zaklad bez remisu freiburg 12.0
x2 5.20
+ 1.5 gola 2.70
+ 2.5 gola 1.78
Co na to powiecie?
de Brito @6.25 toto
Przesadzone lekko (babki)
Dodałbym do tego fakt, iż Lahm, Alonso i Starke kończą jutrzejszym spotkaniem swoje kariery piłkarskie, mają grać do 85 min. i zostać pożegnani przez kibiców. Czytałem dzisiaj wypowiedź Lewego, który zapowiedział, że wszyscy chcą zagrać dla nich dobry mecz i strzelić kilka bramek Wysoka wygrana Bayernu się szykuje, więc typ na Freiburg to jakieś nieporozumienie.Tak, ale:
- Freiburg awansując do LE(gdyby LE, ale to eliminacje) strzela sobie w stopę i naraża na duże problemy z utrzymaniem w przyszłym sezonie. Niestety, to był taki jednorazowy wyskok, a historia Leicester też uczy tych mniejszych pokory.
- Freiburg z aktualną passą wyjazdową raczej bliżej czerwonych odcieni tabeli.
- Król strzelców to gra warta świeczki
- Kiedyś te rezerwy Bayernu muszą się pokazać.
Reasumując, widziałbym coś bliżej może btts&over 2,5, pewnie będzie rozrywkowo, ale nie sądzę by miejscowi nie wykorzystali okazji pożegnania się z kibicami(ostatnia kolejka domowa, si?)
Próbuj.
e:
Ja bym polecał Hoffenheim, akurat Ci mają realną szansę się wypromować bez widma ligowej katastrofy :]
już widzę te komentarze że ten temu się podłożył i ten mecz sprzedał ???? ???? ????
0:6, 6:0, 6:4 (z 4:0)
Kosmiczny mecz!
Ogólnie polecam zacząć grać w tenisa bo później można ładnie zarobić na turniejach niższej rangi.
Powiem Ci szczerze że ja zawsze byłem pierwszy w szeregu do osądów no ale to jest sport Ogólnie miałem okazję rozmawiać z ludźmi, którzy kiedyś ogarniali WTA Olecko to mówili że jeśli chodzi o korupcję to naprawdę nie ma ona tak dużej skali o jaką są posądzani tenisiścijuż widzę te komentarze że ten temu się podłożył i ten mecz sprzedał ???? ???? ????
3 set to już 50/50Plażowi to ogarną? :-(