>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Oho liczyłem, że będę jednym z nielicznych. Czyli zaraz Brazylijczycy dostaną info, że poszła gruba papa z Polski i będzie po kuponach XD

5567 719

5567

Użytkownik
Gość, który jednego posta nie potrafi napisać poprawną polszczyzną, w niemal każdym wyzywa zawodników, oskarża kogoś o &quot;udawanie ynteligenta&quot;... No komedia ????
Rafciu, to nie była żadna krytyka ; )

Thomas wiecej pkt niz irving 1.50 unibet
Powinno wejść luźno.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Najlepsze sa Brazylijki Maia/Lima, przedmeczowo 1.14 . 1 set wygraly 21:10 i mecz oddały. To sie chwali

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
aż zatęskniłem...
Też lubię sobie pograć nad wodą albo na jakiejś zaadaptowanej piaskownicy, ale tutaj piwa nie widzę :-/\

lobot 644

lobot

Użytkownik
Jutro Bayern vs Freiburg i to wygląda tak, że Freiburg bedzie walczył w tej kolejce z Kolonia o lige europy. Z racji tego z bayern gra o nic, a freiburg ma motywacje, jest to ostatnia kolejka wydaje mi sie ze duze value w graniu na freiburg.

Zaklad bez remisu freiburg 12.0
x2 5.20
+ 1.5 gola 2.70
+ 2.5 gola 1.78

Co na to powiecie?

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Jutro Bayern vs Freiburg i to wygląda tak, że Freiburg bedzie walczył w tej kolejce z Kolonia o lige europy. Z racji tego z bayern gra o nic, a freiburg ma motywacje, jest to ostatnia kolejka wydaje mi sie ze duze value w graniu na freiburg.
Zaklad bez remisu freiburg 12.0
x2 5.20
+ 1.5 gola 2.70
+ 2.5 gola 1.78
Co na to powiecie?
Tak, ale:
- Freiburg awansując do LE(gdyby LE, ale to eliminacje) strzela sobie w stopę i naraża na duże problemy z utrzymaniem w przyszłym sezonie. Niestety, to był taki jednorazowy wyskok, a historia Leicester też uczy tych mniejszych pokory.
- Freiburg z aktualną passą wyjazdową raczej bliżej czerwonych odcieni tabeli.

- Król strzelców to gra warta świeczki
- Kiedyś te rezerwy Bayernu muszą się pokazać.
Reasumując, widziałbym coś bliżej może btts&amp;over 2,5, pewnie będzie rozrywkowo, ale nie sądzę by miejscowi nie wykorzystali okazji pożegnania się z kibicami(ostatnia kolejka domowa, si?) ;)
Próbuj.
e:
Ja bym polecał Hoffenheim, akurat Ci mają realną szansę się wypromować bez widma ligowej katastrofy :]

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
de Brito @6.25 toto

Przesadzone lekko (babki)
✅✅

0:6, 6:0, 6:4 (z 4:0)
Kosmiczny mecz!

Ogólnie polecam zacząć grać w tenisa bo później można ładnie zarobić na turniejach niższej rangi.

Otrzymane punkty reputacji: +3
5567 719

5567

Użytkownik
Tak, ale:

- Freiburg awansując do LE(gdyby LE, ale to eliminacje) strzela sobie w stopę i naraża na duże problemy z utrzymaniem w przyszłym sezonie. Niestety, to był taki jednorazowy wyskok, a historia Leicester też uczy tych mniejszych pokory.

- Freiburg z aktualną passą wyjazdową raczej bliżej czerwonych odcieni tabeli.

- Król strzelców to gra warta świeczki

- Kiedyś te rezerwy Bayernu muszą się pokazać.

Reasumując, widziałbym coś bliżej może btts&amp;over 2,5, pewnie będzie rozrywkowo, ale nie sądzę by miejscowi nie wykorzystali okazji pożegnania się z kibicami(ostatnia kolejka domowa, si?) ;)

Próbuj.

e:
Ja bym polecał Hoffenheim, akurat Ci mają realną szansę się wypromować bez widma ligowej katastrofy :]
Dodałbym do tego fakt, iż Lahm, Alonso i Starke kończą jutrzejszym spotkaniem swoje kariery piłkarskie, mają grać do 85 min. i zostać pożegnani przez kibiców. Czytałem dzisiaj wypowiedź Lewego, który zapowiedział, że wszyscy chcą zagrać dla nich dobry mecz i strzelić kilka bramek ;) Wysoka wygrana Bayernu się szykuje, więc typ na Freiburg to jakieś nieporozumienie.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
✅✅

0:6, 6:0, 6:4 (z 4:0)
Kosmiczny mecz!

Ogólnie polecam zacząć grać w tenisa bo później można ładnie zarobić na turniejach niższej rangi.
już widzę te komentarze że ten temu się podłożył i ten mecz sprzedał ???? ???? ????

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
już widzę te komentarze że ten temu się podłożył i ten mecz sprzedał ???? ???? ????
Powiem Ci szczerze że ja zawsze byłem pierwszy w szeregu do osądów no ale to jest sport :p Ogólnie miałem okazję rozmawiać z ludźmi, którzy kiedyś ogarniali WTA Olecko to mówili że jeśli chodzi o korupcję to naprawdę nie ma ona tak dużej skali o jaką są posądzani tenisiści ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom