Zvereva bym odpuscilTo co, Zverev+Halep chyba powinno być izzi
omgCavs win @1.45 nie ma bata
nie dalo rady, jak Sela klaszcze razem z publicznoscia po wygraniu serwow Vaska to nie bylo innej opcji..Sela @ 4.41 5Dimes. Vasek juz nie takie szopki odstawial.
Czemu? Ograł wczoraj Raonica łatwo a to ten sam styl co Isner. Isner dodatkowo jeszcze debla grał, więc jest bardziej zmeczony zresztą już wczoraj było widać, że ma ciężkie nogi i głupie błedy popełniał w debluZvereva bym odpuscil
bo jak juz ktos pisal wczoraj, cos za latwo isner ma te breaky w tym turnieju. Moze to jego turniej, a Zverev moze odpuscic na korzysc FO. Ale to tylko moje spekulacje.Czemu? Ograł wczoraj Raonica łatwo a to ten sam styl co Isner. Isner dodatkowo jeszcze debla grał, więc jest bardziej zmeczony zresztą już wczoraj było widać, że ma ciężkie nogi i głupie błedy popełniał w deblu
Jak dla mnie to będzie gładkie 2:0 dla Niemca i na pewno nie odpuści tego turnieju... Jak Isner to wygra to usuwam konto na forum ????bo jak juz ktos pisal wczoraj, cos za latwo isner ma te breaky w tym turnieju. Moze to jego turniej, a Zverev moze odpuscic na korzysc FO. Ale to tylko moje spekulacje.
luzik