>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Zvereva bym odpuscil
Czemu? Ograł wczoraj Raonica łatwo a to ten sam styl co Isner. Isner dodatkowo jeszcze debla grał, więc jest bardziej zmeczony zresztą już wczoraj było widać, że ma ciężkie nogi i głupie błedy popełniał w deblu

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Czemu? Ograł wczoraj Raonica łatwo a to ten sam styl co Isner. Isner dodatkowo jeszcze debla grał, więc jest bardziej zmeczony zresztą już wczoraj było widać, że ma ciężkie nogi i głupie błedy popełniał w deblu
bo jak juz ktos pisal wczoraj, cos za latwo isner ma te breaky w tym turnieju. Moze to jego turniej, a Zverev moze odpuscic na korzysc FO. Ale to tylko moje spekulacje.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
bo jak juz ktos pisal wczoraj, cos za latwo isner ma te breaky w tym turnieju. Moze to jego turniej, a Zverev moze odpuscic na korzysc FO. Ale to tylko moje spekulacje.
Jak dla mnie to będzie gładkie 2:0 dla Niemca i na pewno nie odpuści tego turnieju... Jak Isner to wygra to usuwam konto na forum ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
djoko delpo not before 1 30 czyli po meczu Halep Follow
potem zverev isner pozniej svitolina muguruza i follow czyli ok 6h pozniej thiem ze zwyciezca meczu djoko delpo...gdyby tam troche dluzej jednak pograli to Thiem na swiezosci wciagnie nastepnego ..im ciezszy mecz tym Thiem pewniak bardziej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom