filipek1996
Użytkownik
Delpo DW 2:1 @4.95
Za pół płaskiej stawki, 4 fun
Za pół płaskiej stawki, 4 fun
To kombinuj, kontrować możeszZagrałem Real +12,5 po 1,98 ale teraz niem wiem czy to był dobry pomysł
ja na ost odstrzal przed nba, pograne djoko -3.5 @ 2.2To wszyscy zza firanki Djoko grają xD
A czemu właściwie skończyłeś z excelem skoro dawał zysk, bez sensu topić na over/under czy innych rzeczach kiedy miałeś narzędzie do dobrego yieldu.Venus brak sol w 3cim secie....
dokladka @ 4.25 za pol stawki rowniez fatalny piatek.
dalej gram underki, np dzisiaj na live w nowo zelandia, ale pozniej sie gra tenis i inne badziewa. Taki los niestety.A czemu właściwie skończyłeś z excelem skoro dawał zysk, bez sensu topić na over/under czy innych rzeczach kiedy miałeś narzędzie do dobrego yieldu.
Sao Jose dos Campos U-20 vs Audax-SP U-20. Łącznie bramek: Powyżej 2.5
Kurs: 2.17
1J
Stadl-Paura vs Deutschlandsberg. Łącznie bramek: Powyżej 3.5
Kurs: 1.69
2,5J
SKU Amstetten vs Parndorf. Łącznie bramek: Powyżej 1.5
Kurs: 2.0
3.5J
marathonbet
Prowadzenie tematu dawało ci sporo motywacji i guess i trzymanie się tego dawałoby zysk co było widać, po prostu nie rozumiem co tu się dzieje.
Rayo Vallecano - Gimnastic, Gimnastic over 0.5 FT @ 1.70
???? Fenerbahce - Real Madryt, Real +7.5 @ 1.51
AKO: 2.56 Unibet
haczykiem jest playoff...lub mecze przed playoffami...zaraz Ci napisze pare przykladow..plus fakt ze sciaganie danych zajmuje czas, wrzucam i wychodzi over...i to strata czasu bo overkow nie gram.Prowadzenie tematu dawało ci sporo motywacji i guess i trzymanie się tego dawałoby zysk co było widać, po prostu nie rozumiem co tu się dzieje.
Innymi słowy, wiesz jak zarobić ale słabo z tego korzystasz, gdzie jest haczyk ?
Przecież wprowadzanie danych zmniejszało czas na analizę potem skoro już je miałeś co pamiętam tak właśnie wychodziło w twoich słowach.haczykiem jest playoff...lub mecze przed playoffami...zaraz Ci napisze pare przykladow..plus fakt ze sciaganie danych zajmuje czas, wrzucam i wychodzi over...i to strata czasu bo overkow nie gram.