>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Liczy sie to, czy masz paszport Unii Europejskiej - ci, którzy go mają, są traktowani jak Polacy. Obcokrajowiec to taki gracz, który nie ma paszportu UE. Obecnie bodajze takich dwóch może wyjść w pierwszym skladzie w naszej lidze. O tych limitach było głośno nie tak dawno właśnie.
No ja rozumiem, dlatego widzimy po boiskach biegających Słowaków, Litwinów etc. A ilu z nich daje jakość? Paixao, Sheridan, Vassiljev... i może bramkarze, ale Polska od zawsze bramkarzami stała i gdyby dawać szansę i zainwestować w szkolenie, to i ich byśmy nie potrzebowali. Tacy gracze z UE w ogóle przekładają się na jakość naszej ligi. Dlatego tej zbieraniny z Europy nie oglądam (ew. tylko po to, aby na nich zarobić) i póki nie wejdą jakieś ostre limity i nie zaczną stawiać na naszych!

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Daję Under 4,5 Korona - Wisła, 2.35. ⛔
Ta sama sytuacja u Lechii, która prowadzi 3:0, ale kurs nieopłacalny, a Jagiellonia może,a wręcz musi rzucić się do ataku, a tym samym otworzyć jeszcze bardziej na rywala.

5567 719

5567

Użytkownik
No ja rozumiem, dlatego widzimy po boiskach biegających Słowaków, Litwinów etc. A ilu z nich daje jakość? Paixao, Sheridan, Vassiljev... i może bramkarze, ale Polska od zawsze bramkarzami stała i gdyby dawać szansę i zainwestować w szkolenie, to i ich byśmy nie potrzebowali. Tacy gracze z UE w ogóle przekładają się na jakość naszej ligi. Dlatego tej zbieraniny z Europy nie oglądam (ew. tylko po to, aby na nich zarobić) i póki nie wejdą jakieś ostre limity i nie zaczną stawiać na naszych!
Pytałeś czy jest to zgodne z przepisami, to odpowiedziałem, natomiast o wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia nie mam zamiaru dyskutować w tym momencie (if you know what I mean). Ciesze sie, ze moglem pomóc, dziękuję i pozdrawiam :cool: ????

jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Widzew Łódź - ŁKS Łódź
over 2,5 @1,85
forbet
wynik 0:0 ⛔
no niestety poziom sportowy nie pozwolił żadnej z drużyn strzelić gola

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Pytałeś czy jest to zgodne z przepisami, to odpowiedziałem, natomiast o wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia nie mam zamiaru dyskutować w tym momencie (if you know what I mean). Ciesze sie, ze moglem pomóc, dziękuję i pozdrawiam :cool: ????
No właśnie liczyłem na merytoryczną dyskusję i niestety i don&#39;t know what you mean, ale nie ma sprawy ????

5567 719

5567

Użytkownik
No właśnie liczyłem na merytoryczną dyskusję i niestety i don&#39;t know what you mean, ale nie ma sprawy ????
Merytorycznie to Ci właśnie przedstawiłem, jak to wygląda prawnie, a chodziło mi o to, że o oczywistych sprawach nie ma co się rozwodzić :]

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Postawiłem sobie za drobne Grecja 0:3 Tunezja w siatkówce przy 0:1 w setach, w drugim było 22:17 to poszedłem po piwo do sklepu wracam a tu comeback i 23:25 w trzecim to samo z 16:12 18-15 na 18-20 i ostatecznie 22:25.

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Ja to mam pecha... Co postawię, że Wisła wygra to Korona od razu strzela...
i Korona na prowadzeniu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom