>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Jakie typy na dzisiejszy hit Legia - Lech ? ???? Ja stawiam na Legie wierze w geniusz Magiery no i skład mają optymalny a ostatnie zwycięstwo 6:0 nad Termalicą i to że grają u siebie daje im na pewno wiekszą pewność siebie oby tylko ich nie zgubiła i będą mieli mistrza ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Jakie typy na dzisiejszy hit Legia - Lech ? ???? Ja stawiam na Legie wierze w geniusz Magiery no i skład mają optymalny a ostatnie zwycięstwo 6:0 nad Termalicą i to że grają u siebie daje im na pewno wiekszą pewność siebie oby tylko ich nie zgubiła i będą mieli mistrza ????
Wielki hicior, a często z wielkie burzy jest mały deszcz. Legia ma większą presję na zwycięstwo, ale z drugiej strony punkt straty, więc specjalnie też się nie otworzy. Ostatnia kanonada nad Termalicą mnie nie przekonała i spodziewam się undera, dla którego lepiej, żeby to Legia strzeliła gola. Lechowi będzie trudniej odpowiedzieć, niż w drugą stronę.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Z tenisa na dziś proponuje coś takiego:
1. Del Potro + Goerges Julia ako@2,33
2. Dodig/Granollers + Svitolina + Sock ako@2,71
✅✅

Debla już nie przegrają więc rozliczam ???? mam nadzieję że ktoś skorzystał ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Panowie, niby widziałem, a dopiero teraz się zorientowałem. W meczu Lechii Gdańsk z Jagiellonią Białystok na 22 zawodników po boisku biega... 5 POLAKÓW. 2 w Jadze i w 3 Lechii. Przepisy w ogóle pozwalają na coś takiego?! Przecież dla mnie to nie jest polska ekstraklasa, tylko jakaś reszta świata ekstraklasa.

siarzewski 196

siarzewski

Użytkownik
Legia skromne 1-0

D 0

dutra

Gość
Brawo Changiski, wyszły z opresji bo nieźle trzymały podanie Rosolskie

5567 719

5567

Użytkownik
Panowie, niby widziałem, a dopiero teraz się zorientowałem. W meczu Lechii Gdańsk z Jagiellonią Białystok na 22 zawodników po boisku biega... 5 POLAKÓW. 2 w Jadze i w 3 Lechii. Przepisy w ogóle pozwalają na coś takiego?! Przecież dla mnie to nie jest polska ekstraklasa, tylko jakaś reszta świata ekstraklasa.
Liczy sie to, czy masz paszport Unii Europejskiej - ci, którzy go mają, są traktowani jak Polacy. Obcokrajowiec to taki gracz, który nie ma paszportu UE. Obecnie bodajze takich dwóch może wyjść w pierwszym skladzie w naszej lidze. O tych limitach było głośno nie tak dawno właśnie.

lucaspl 245

lucaspl

Użytkownik
Jagiellonia over 0,5 @1,68 i over 1,5 @4,80.
Nie wyglądają źle, powinni jeszcze powalczyć, a takiej szansy na mistrzostwo jak w tym sezonie to już prędko nie będą mieli.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Hingis/Chan po ponad 4.00 to teraz warto próbować, bo jednak buki przesadzają z faworyzowaniem Alicji i Nao.
Łatwo odrobione przełamanie w drugim secie, później z górki aż do tego poślizgnięcia się Ali przy setowej. W meczowym taju dramat, tak słabo zagrały, ale liczy się, że i tak ogarnęły, a kurs 4.00 piechotą nie chodzi ????
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom