Polsat Sportpany leci gdzies w tv juve - lazio ? z gory dzieki, mkne do chaty, żeby zdążyc ???? kurs na juve trza łapać mimo wszycho!
http://live.robinwidget.org/static/freeplayer/471139858410360.htmlktoś stream Legia - Lech ?
Swoją drogą over 10.5 rożnego @ 1.8 w tym spotkaniu .
Polsat Sport
Ivanovic for lifetak wogole to Mugu najladniejsza laska wta xD oprocz Suarez i Barthel oczywiscie
No i pięknie siadłoNa jutro:
Nishikori + Del Potro @ako. 1.72
Sevastova + 1.5 seta 1.50
Paire + 1.5 seta 1.82
Carreno + 1.5 seta + Flensburg + Rein Neckar @ako. 1.45
Oba ako gram grubo, sevastova normalna stawka, paire deliatniej.
Dodatkowo można:
Carreno win 1.90
Nishikori -3.5 badz -4.5 ja na unibecie mam 4.5 linie po 2.00 i poczekam na live zeby zlapac -3.5. Jak macie u siebie linie -3.5 to do gry wg mnie. Polecam i pozdrawiam cieplutko :razz:
Odzidzia 1-0. Podobno zaproponowano mu kontakt 1mln Ojro. No i już strzelaShakhtar
Legia
Juventus
Glasgow Rangers
AKO 17,2
Masakra, zamykają mi kupon, *****murray/soares kompletna kpina i parodia, maja dwie pilki na seta przy swoim podaniu i daja sie przełamać. w kolejnym gemie maja breaka to oddaja go zadarmo. W następnym dwa razy podwojny blad soaresa i set w ....
szkoda slow
To jest kpina, Sock wyje***** jak kon po westernie, w singlu gral 3 godziny, Isner na mączce nie istnieje, a topowa para deblistow grajaca ze soba mase spotkan robi taką kaszanę, zal patrzec, zal patrzec????Masakra, zamykają mi kupon, *****