>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
mecz o pietruszkę, ale Chelsea bardzo łatwo wchodzi w obronę gości i mogą tu trochę bramek wrzucić

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ted niema wniku ściagneli z live przy 2-2 siatka z mojej strony ????

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
no niestety z Cornet trzzeba grac agresywnie probowac strzelac winnerami jak chocby Riske w grze defensywnej chociaz jakby nie wiem jak sie bronila to i tak z nia przegra to jest taki Simon damskiego tenisa...przebijak spodziewalem sie ze Errani sie lepiej sie zaprezentuje w turnieju na swojej ziemi.
Ogólnie Sara sprawia wrażenie cholernie wyczerpanej no ale to jest WTA to raz, po drugie psychika..

5567 719

5567

Użytkownik
Przed chwila typ w Milionerach sądził, że na ruletce oprócz kolorów czarnego i czerwonego jest tez kolor żółty, a nie zielony... Pytanie za 40k. :;/:

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
no cos w tym jest pamietam mecz z chinka gdzie sie na nogach slaniala ale ostatnio jak ja widzialem fizycznie nie wygladala najgorzej, dlatego sadzilem ze sie przygotowala do turnieju, jak wspomnialem wczesniiej.
Ja dziś osobiście miałem 6*:5 30:0 i przegrałem w 6:7(2) ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Breadvik też mnie w kulki robi ,czas na przerwe długa do zimy ,zajmuje sie robotą pod koniec tygodnia ,coś będe robił a nie tylko wyniki śledził ,ja jak napisałem ,sypie się w życiiu to i typy się sypią i to się sprawdza umnie juz tak mam 2 raz z rzędu ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom