>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
A żadnych wałków na angielską ligę nie znasz przypadkiem ?
Nie bywałeś, nie proponowałeś nowych gwiazd nikomu?
Ja nieznam Angielskich a szczególnie zawodników
Viren podawał jak kojarze Angielskie wałki w temacie ,a teraz ucichł ,ja tylko gram Piłke na overki 1,5 i 2,5 od czasu zagram jakieś wygrane ale ,mało co
Nawet handi nieraz grałem na -1 jak był dobry kurs tak z 1.80 ,a tak żeby grać jakieś wały to nie ,ja się nieznam na piłce jedynie gole próbuje 1,5 i wyższe

U 0

Gość
Ja mam 2.15 Barcelona over 2,5
over 2 jest 1.60

D 0

dutra

Gość
Ja nieznam Angielskich a szczególnie zawodników
Viren podawał jak kojarze Angielskie wałki w temacie ,a teraz ucichł ,ja tylko gram Piłke na overki 1,5 i 2,5 od czasu zagram jakieś wygrane ale ,mało co
Nawet handi nieraz grałem na -1 jak był dobry kurs tak z 1.80 ,a tak żeby grać jakieś wały to nie ,ja się nieznam na piłce jedynie gole próbuje 1,5 i wyższe
ŻE CI SIĘ CHCE CIĄGLE KOLEGO TO CIE SZANUJE XD

U 0

Gość
Cuba -4,5 2 set warto grać 1.49 -5,5 1.67
-6,5 1.90
Jak mam czas to zagram coś ,bo w czerwcu nie będzie czasu aż do Października ,i potem będzie zima i moje Hokeje Europejskie

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Wczoraj STS ładnie dał zarobić na pewnym meczu gdzie wynik był znany od 10 minut a kursy sprzed tych 10 minut były dostępne.

U 0

Gość
To ładny wałek miał sts ,kto się skapną to zarobił i o to chodzi
Panowie gramy -6,5 Cuba 2 set 1.90 lepiej pograc -4,5 1.49 i -5,5 1.67
Jak kto chce nie namawiam ,ja pograłem 2 set bo nie zobaczyłem ż ejest handi na 2 set ????

U 0

Gość
Estudientes czerwone jak ktoś oglada
1 set Cuba 25-15 10 wygrała ????

D 0

dutra

Gość
nie tykam dla mnie tamta wczesniejsza para co grala z T1000 wczoraj lepsza od Whoriskey poza tym, one 3 mecze graly z T1000 i 3 razy blamaz, Tylko, ze Taylor wtedy w innym skladzie
ile te Zhao potrzebuja tych bp..
Gram Whoriskey, da się to ugrać.

Wong/Whoriskey @3 1xbet
✅
Miałeś rację - to właśnie chciałem napisać, tyle że jednak odjebał się jakiś wałek :cool:
CUD NAD NIEMNEM

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
-6,5 1.90
Jak mam czas to zagram coś ,bo w czerwcu nie będzie czasu aż do Października ,i potem będzie zima i moje Hokeje Europejskie
W tym roku ma nie być zimy, przyjmujemy ymigrantow i żeby nie pomarzli ,Kaczyński przesunie zimę.
P.S. w Copa i tych południowych ligach to tylko Over,bo to jeszcze wchodzi jakoś.

U 0

Gość
Cuba ładnie leci w 2 secie tak trzymać ,musi wejsć te Handicapy
Dzięki Tomek w tamtym roku teź nie było zimy

D 0

dutra

Gość
W tym roku ma nie być zimy, przyjmujemy ymigrantow i żeby nie pomarzli ,Kaczyński przesunie zimę.
P.S. w Copa i tych południowych ligach to tylko Over,bo to jeszcze wchodzi jakoś.
Tomcio wie dokładnie co trzeba zagrać, ja osobiście czekam na tenis i kolarstwo.

U 0

Gość
-6,5 1.90
✅ 25-12 dziękuje wszystko siadło
Kurde 3 set niema opcji ,chyba się skapneli że można wygrać na handicapkach ,to nie dali 3 set ,trudno ale zysk jest i o to chodzi

D 0

dutra

Gość
✅ dziękuje wszystko siadło
Kurde 3 set niema opcji ,chyba się skapneli że można wygrać na handicapkach ,to nie dali 3 set ,trudno ale zysk jest i o to chodzi
Masz jakiś system żeby się do ciebie odezwać, co to bym chciał się odkuć ?

U 0

Gość
cuba -6,5 1.56 3 set biore śmiało tez będzie ponad 10 pk
Niemam systemu ,spokojnie ja nie jestem taki dobry tylko na czuje gram ???? przewiduje nieraz dobre linie
Barcelona zawali 1,5 a za sporo dałem ???? ,kurde te ligi ciezko wyczuć jest ten puchar

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom