kubarks
Użytkownik
ladnie przyjebałeś że spadło do 1.80 ????
ladnie przyjebałeś że spadło do 1.80 ????
Ja nieznam Angielskich a szczególnie zawodnikówA żadnych wałków na angielską ligę nie znasz przypadkiem ?
Nie bywałeś, nie proponowałeś nowych gwiazd nikomu?
ŻE CI SIĘ CHCE CIĄGLE KOLEGO TO CIE SZANUJE XDJa nieznam Angielskich a szczególnie zawodników
Viren podawał jak kojarze Angielskie wałki w temacie ,a teraz ucichł ,ja tylko gram Piłke na overki 1,5 i 2,5 od czasu zagram jakieś wygrane ale ,mało co
Nawet handi nieraz grałem na -1 jak był dobry kurs tak z 1.80 ,a tak żeby grać jakieś wały to nie ,ja się nieznam na piłce jedynie gole próbuje 1,5 i wyższe
nie tykam dla mnie tamta wczesniejsza para co grala z T1000 wczoraj lepsza od Whoriskey poza tym, one 3 mecze graly z T1000 i 3 razy blamaz, Tylko, ze Taylor wtedy w innym skladzie
ile te Zhao potrzebuja tych bp..
W tym roku ma nie być zimy, przyjmujemy ymigrantow i żeby nie pomarzli ,Kaczyński przesunie zimę.Cuba -4,5 2 set warto grać 1.49 -5,5 1.67
-6,5 1.90
Jak mam czas to zagram coś ,bo w czerwcu nie będzie czasu aż do Października ,i potem będzie zima i moje Hokeje Europejskie
Męczy te gemy ale biorę ezSofijjjja Zhuk 2.75 biere to
najwyzej zaczne jezdzic nysą, oczywiscie bez szalenstw ze stawka
Bardziej ciepłe wynikowo ligi typu Paragwaj na BTSy.Uanl Tigres - Tijuana
obie drużyny strzelą gola
Typ: tak @2.00
Co myślicie?
STS
Dałem i idę spać.Bardziej ciepłe wynikowo ligi typu Paragwaj na BTSy.
25-12 dziękuje wszystko siadłoCuba -4,5 2 set warto grać 1.49 -5,5 1.67
-6,5 1.90
Jak mam czas to zagram coś ,bo w czerwcu nie będzie czasu aż do Października ,i potem będzie zima i moje Hokeje Europejskie
Masz jakiś system żeby się do ciebie odezwać, co to bym chciał się odkuć ?dziękuje wszystko siadło
Kurde 3 set niema opcji ,chyba się skapneli że można wygrać na handicapkach ,to nie dali 3 set ,trudno ale zysk jest i o to chodzi