>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
wezmie 2-0? kolejny STB w plecy tym razem na rudej ze skosna ehh
Jak dla mnie już wyczerpany temat tego meczu.
Bałbym się 2-0 grać, jak już jakoś lekko mecz Huntera.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Cerutti/Shmitd pizdy jebane jak zwykle jeden punkt za dużo i po underze bo sie szmacie zachciało bawić przy meczowej

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Barcelona SC - Estudiantes over 1.5
Melgar - River Plate over 1.5
Botafogo RJ - Atl. Nacional over 1.5
@2.22 grane w bet365

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Nieda sie wszystkiego wygrać mnie Canada uwaliła overy i też mam przeklinać i tak to nic nie zmieni ,a szkoda nerwów
Ja polecam Barcelona 1,5 1.40 jak ktoś chce w pucharze bo over 2,5 jest ponad 2 kurs też kuszący
Cuba-Portoriko under 3,5 1.42 Powinna Cuba wygrac 3-0 moim zdaniem to za 15 min startują u 21 w Canadzie

U 0

Gość
Barcelona SC - Estudiantes over 1.5
Melgar - River Plate over 1.5
Botafogo RJ - Atl. Nacional over 1.5
@2.22 grane w bet365
Dzięki umnie wychodzi 2.29
ale lepiej pograć cali 2,5 1.60 moim zdaniem ,ale ja to pogram jak wejdzie Brazylijskie kobietki i Barcelona
Ale te Overki powinny wejść ako ładne:]

D 0

dutra

Gość
Nieda sie wszystkiego wygrać mnie Canada uwaliła overy i też mam przeklinać i tak to nic nie zmieni ,a szkoda nerwów
Ja polecam Barcelona 1,5 1.40 jak ktoś chce w pucharze bo over 2,5 jest ponad 2 kurs też kuszący
Cuba-Portoriko under 3,5 1.42 Powinna Cuba wygrac 3-0 moim zdaniem to za 15 min startują u 21 w Canadzie
A tomek ty się chwaliłeś już ile masz lat i ile w tej branży złej z nami egzystujesz?

U 0

Gość
Dużo mam lat w moim profilu jest dostępna
Ja od dawna jestem na Forum przed padnięciem strony kilka lat temu co padło forum i było podrobiony link i wszystko przepadło ,mój temat też ,przepadł ,a był dużo razy oglądany ,niestety potem był banik ???? ale niewiem zaco ,chyba ze względu na temat mój ,za dużo pisałem wnim postów nadzień ,a potem była awarja strony na kilka dni forum nie było dostępne ,chyba była zaatakowana przez hakerów ,ale naprawiona została ,to zrobiłem po długiej przerwie rejestracje na forum ,wcześniej byłem na innym forum ,ale tam tez nie ciekawie się zrobiło ,teraz mało kto przesiaduje i gada na czacie ,zreszta zrezygnowałem z 1 czatu bo mnie wnerwjali ,pisali same idjotyczne rzeczy i się chwalili jscy to oni są znawcy ,a jak nie wchodziło nikt nie pisał nic ,tylko jak wchodziło to się podniecali za bardzo :];)
Czekamy na meczyk Barcelony 1,5 ,oby szybko stzrelili i gramy Rive plate 1,5 potem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom