>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Ogląda ktoś na żywo Bacsinszky z pliskova na żywo? Dawno nie widziałem Szwajcarki na żywo a robię sobie małe notatki na Rolanda ???? +dzięki za konstruktywne wskazówki ????
Tak na szybko to mogę powiedzieć, że jak przychodzi moment z presją jakaś przewaga gemowa to ma brązowe w majtkach. A jak wiadomo w tenisie głowa najważniejsza... W zależności oczywiście od losowania, ale maks 2-3 runda French Open. OOoooo na potwierdzenie moich słów w kluczowym teraz momencie 2 seta łatwa piłka i aut... ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
na noc polecam 1 gol nashville sam gram za 500 i do tego 2k nashville w ml...dojada staruszkow 4 1 sie skonczy

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Tak na szybko to mogę powiedzieć, że jak przychodzi moment z presją jakaś przewaga gemowa to ma brązowe w majtkach. A jak wiadomo w tenisie głowa najważniejsza... W zależności oczywiście od losowania, ale maks 2-3 runda French Open. OOoooo na potwierdzenie moich słów w kluczowym teraz momencie 2 seta łatwa piłka i aut... ????

No dokładnie, psycha słaba, ale w takim turnieju jak ten w Rzymie nie ma co wynosić wniosków, bo Ci zawodnicy co chcą coś ugrać w Szlemie muszą powoli kończyć przygodę z tym turniejem ????

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Troszkę przesadziłeś. W końcówce nie było żadnych emocji jeśli chodzi o końcowy wynik, bo Niemcy nawet nie potrafili doprowadzić do sytuacji w której można wycofać bramkarza, a w hokeju to duża sztuka
może troszkę, bo jak trafnie zauwazyles Niemcy nie mogli wyjsc z wlasnej tercji przez ostatnie 2 minuty jednak po prostu spodziewalem sie tutaj wiekszych rozmiarow zwyciestwa ;)

matiee 407

matiee

Użytkownik
Teraz z kolei jak z nut gra w tym gemie.
W ogóle notatki z WTA hehehe to jest ruletka. Kobiety w dzień potrafią zgubić jak gdyby nigdy nic formę, tym bardziej te mniej klasowe jak Szwajcarka ????
Na Rolandzie spokojnie stawiać na 1/2 rundę, zobaczy się wtedy i w dalszych fazach można cisnąć grubiej oczywiście jeśli chodzi o kobiety to nie polecam w ogóle grać grubiej na nie ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Barcelona 1,5 1.40 start 00:30 powinno być 2 gole moim zdaniem ja to zagrałem grubo
Canada -Rosja bedzie mało goli moim zdaniem a mecz interesujący
Szwecje widze w Finale a z kim to niemam pojęcia

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Teraz z kolei jak z nut gra w tym gemie.
W ogóle notatki z WTA hehehe to jest ruletka. Kobiety w dzień potrafią zgubić jak gdyby nigdy nic formę, tym bardziej te mniej klasowe jak Szwajcarka ????
Na Rolandzie spokojnie stawiać na 1/2 rundę, zobaczy się wtedy i w dalszych fazach można cisnąć grubiej oczywiście jeśli chodzi o kobiety to nie polecam w ogóle grać grubiej na nie ????
Powiem Ci przed każdym turniejem robię sobie małe notatki i daje to bardzo dużo, skuteczność z WTA powyżej 80 % ???? Oczywiście LIVE bo przed meczowo to chyba nikt nie jest tak odważny zeby ruszać kobitki, przynajmniej na czeźwo ????

D 0

dutra

Gość
grasz przeciwko Hunterowi odwaznie, koles z takim imieniem musi budzic u przeciwnika respekt
Zobaczymy, wtapiałem na Hunterze już, uważam że jest do zrobienia na set

D 0

dutra

Gość
Aż musiałem wyguglować Pola hantera, a to jakiś kulkowiec stołowiec :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom