rogerfede93
Użytkownik
Nie wiem. Nie gram praktycznie w ziemniakach (sporadycznie), ale też tak na pierwszy rzut oka nie widzę plażówki w ofercie fortuny.
Nie wiem. Nie gram praktycznie w ziemniakach (sporadycznie), ale też tak na pierwszy rzut oka nie widzę plażówki w ofercie fortuny.
Skonstruuj porządnie pytanie, a nie tak że nie wiadomo o co Ci chodzi..Delpo to poważnie kelner czy tylko się bawi?
To co on ostatnio gra to śmiech na sali. Pamiętam go, gdy grał świetny tenis, a tu męczy się z nishipizdokorim po kontuzji. Przed "że" stawiamy przecinek. Panie porządne zdanie.Skonstruuj porządnie pytanie, a nie tak że nie wiadomo o co Ci chodzi..
Wystarczy im remisMyślę, że warto pograć - http://www.flashscore.pl/mecz/z76Rfny3/#szczegoly-meczu
Ostatnia kolejka i Hellas potrzebuje wygranej, żeby awansować do Serie A. Nad 3 miejscem mają przewagę tylko dwóch punktów, w dodatku tamci grają z miernym Pro Vercelli i raczej wygrają, więc dla Hellas tutaj tylko i wyłącznie wygrana wchodzi w grę.
Jak dla mnie warte pogrania po takim kursie @2.80 Unibet
Też pobrałem przed przełamaniem ????Nishikori mecz @ 1.94
Zagrałem na 2.7 ale żeby być uczciwym podaje aktualny kurs. Chciałem zobaczyć pare gemów, niestety dla mnie kei wymiata
Czekamy więc dalej ????Ja tam czekam az przegra 1 seta i jeszcze dołożę do pieca
pamietaj ze Japonczyk zawsze mowil ze on sie rozgrywa z seta na set. On lubi 3-5 setowki i nie raz to pokazywal, bodajze na us open.To smutne ale Nishikori to nie jest ta liga co Delpotro
Szybka wtopa. Brazylijczycy dopiero chyba prosta z wakacji wyszli na mecz, bo to co zaprezentowali to istna katastrofa.
Bopanna/Cuevas win @2,08 Lopezy bez formy ostatnio, nawet u siebie w Madrycie dali dupy.