>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
to teraz czas na screeny z wygranych kuponow:p Codzienny epizot &quot;Screenshot it!-5minutes of fame&quot; Od 16:20 do 16:25 mozna wklejac dzisiejsze wygrane. Zapraszam do zabawy!:p
16:25! zamykam dzisiejszy epizot. Jutro kolejna szansa:p

5567 719

5567

Użytkownik
to teraz czas na screeny z wygranych kuponow:p Codzienny epizot &quot;Screenshot it!-5minutes of fame&quot; Od 16:20 do 16:25 mozna wklejac dzisiejsze wygrane. Zapraszam do zabawy!:p
Poszło singlem za 2 zł w 1 secie :grin: Oczywiście to był kolejny &quot;ostatni raz&quot;, miało być szybkie 2-0, a kto sledzil to wie co się dzialo... Kursik dobry to się pochwale, a co.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Ja nie umiem hahaha ???? i smieje sie sam z siebie ;) nie umiem, bo internet sluzy mi tylko do obstawiania, ogladania sportu, dzwonienia i placenia rachunkow, nienawidze blogerow, trenerow personalnych i niedogotowanych ziemniakow! Chcialbym urodzic sie 20-30 lat wczesniej, bez internetu i wsrod serdecznych, szczerych ludzi ????
Nikt nie skomentowal... hmmm, czyli mysle, że Wy bracia nie moglibyscie życ bez internetu... powodzonka, a ja lece zrobic trening ogolno-rozwojowy z córką i żonką, potem upieke skrzydełka na kolacje i solidnie stukne moją dame ;) w miedzyczasie moze cos obstawie, serwus!

D 0

dutra

Gość
Nikt nie skomentowal... hmmm, czyli mysle, że Wy bracia nie moglibyscie życ bez internetu... powodzonka, a ja lece zrobic trening ogolno-rozwojowy z córką i żonką, potem upieke skrzydełka na kolacje i solidnie stukne moją dame ;) w miedzyczasie moze cos obstawie, serwus!
xD sielanka na całego!

D 0

dutra

Gość
Nie wiem czy zauważyliscie ale zazwyczaj w tenisie jest tak, że ten kto wygrywa pierwszego seta ten wygrywa mecz szczególnie w WTA. Jak tak patrze to często tak jest.
Chyba zagram dziś coś w stronę Qurreya kurs na niego jeszcze urósł, a wczoraj zagrał całkiem nieźle, zresztą nie dawno ograł Thiema 2:0 tyle że na twardej nawierzchni.
Ostapenko, cibulkova, jankovic, kuznia, szczególnie w WTA to jest losowo albo wpierdol 2-0 niekoniecznie przez faworyta. Już lepiej myśleć że jak któraś wdupi 6-0 to wygra następny jakimś cudem.

L 234

lalus85

Użytkownik
3,65 ,ze Muguruza utrzyma podanie chyba lekka przesada ...trzeba pobrac pare razy najwyzej progresją jak nie wejdzie

D 0

dutra

Gość
3,65 ,ze Muguruza utrzyma podanie chyba lekka przesada ...trzeba pobrac pare razy najwyzej progresją jak nie wejdzie
Co, chyba coś ci się pomyliło żeby na kogokolwiek utrzymanie dali 3+ xD

5567 719

5567

Użytkownik
hehe, no moze wystawia sobie kursy w ktorej min dojdzie ???? .

1 - 3 = @4
4 - 6 = @ 3.25
5 - 9 = @ 2.4
10 - 13 = @6.5
14 - 17 = @ 12
18 - 21 = @ 19
22 + = @ 34

To tak na wesolo:p
Zapomniałeś o jeszcze jednym kursie... Pamiętaj, że to jest żona, a okres narzeczeństwa już dawno minął :-(

haha

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom