>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
Nie wiem czy zauważyliscie ale zazwyczaj w tenisie jest tak, że ten kto wygrywa pierwszego seta ten wygrywa mecz szczególnie w WTA. Jak tak patrze to często tak jest.
Chyba zagram dziś coś w stronę Qurreya kurs na niego jeszcze urósł, a wczoraj zagrał całkiem nieźle, zresztą nie dawno ograł Thiema 2:0 tyle że na twardej nawierzchni.
To sobie siatkowke zobacz u kobiet i tylko u kobiet jak druzyna przegrywa 2:0 i wyjdzie na 2:2 to nigdy przenigdy w zyciu nie wygra TB - zawsze ale to zawsze - złota zasada

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Często też w drugim secie w pierwszym gemie serwująca się łamie, lub jest bardzo blisko. Nie pamiętam żeby pierwszy gem w drugim secie był pewnie utrzymany w tenisie u kobiet

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nie wiem czy zauważyliscie ale zazwyczaj w tenisie jest tak, że ten kto wygrywa pierwszego seta ten wygrywa mecz szczególnie w WTA. Jak tak patrze to często tak jest.
Chyba zagram dziś coś w stronę Qurreya kurs na niego jeszcze urósł, a wczoraj zagrał całkiem nieźle, zresztą nie dawno ograł Thiema 2:0 tyle że na twardej nawierzchni.
Akurat powinno byc odwrotnie. Ten kto wygrywa 2go seta( czyli 1szy przegrywa) ten ma wieksze szanse na wygranie. Po pierwsze, zachodzi sprzedanie meczu przez goscia co wygral 1go seta( zwykle faworyt), lub poprostu Kto wygra 2giego seta ten ma momentum.

5567 719

5567

Użytkownik
Hehe, ten Baker/Monroe nie istnieli zupełnie do momentu, kiedy to przyszło serwować na mecz i 2-0 Herbertom. :grin: Potem w TB Herberty odrobili i znowu serwowali na mecz i znowu oddali, nawet 2 podania z rzedu :grin: Kursy na tamtych wirtuozów po 20 jak nie więcej lataly pewnie.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Herbert/Mahut, ja pierdole... najpierw się połamali przy swoim podaniu na mecz, później w tym samym secie w TB znowu piłka na mecz i Mahut daje dupy XD Nie zdziwię się jak jeszcze mecz przepierdolą.

L 234

lalus85

Użytkownik
Gratulacje, tylko gdzie screen z przegranych 50k? tak tylko pytam bo cos czuje ze moze Cie @policjant wylegitymowac bukmachersko.
Mam to gdzies . Wazne , ze zostalo 20 k do odrobienia tylko i czlowiek od razu sie lepiej czuje . Moglem 3 set dac Kyrgistanu przed rozpoczeciem 2go ale spenialem w sumie a bylbym juz na 0 pewnie...

W 82

wilshere

Użytkownik
Mam to gdzies . Wazne , ze zostalo 20 k do odrobienia tylko i czlowiek od razu sie lepiej czuje . Moglem 3 set dac Kyrgistanu przed rozpoczeciem 2go ale spenialem w sumie a bylbym juz na 0 pewnie...
No to grubo lecisz, zebys tylko nie poplynal.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
to teraz czas na screeny z wygranych kuponow:p Codzienny epizot &quot;Screenshot it!-5minutes of fame&quot; Od 16:20 do 16:25 mozna wklejac dzisiejsze wygrane. Zapraszam do zabawy!:p

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
to teraz czas na screeny z wygranych kuponow:p Codzienny epizot &quot;Screenshot it!-5minutes of fame&quot; Od 16:20 do 16:25 mozna wklejac dzisiejsze wygrane. Zapraszam do zabawy!:p
Ja nie umiem hahaha ???? i smieje sie sam z siebie ;) nie umiem, bo internet sluzy mi tylko do obstawiania, ogladania sportu, dzwonienia i placenia rachunkow, nienawidze blogerow, trenerow personalnych i niedogotowanych ziemniakow! Chcialbym urodzic sie 20-30 lat wczesniej, bez internetu i wsrod serdecznych, szczerych ludzi ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom