>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Sędzia ładnie dał teraz. As DelPo na linie, a ten inny ślad pokazuje i mowi, ze out :grin: Jeszcze mowi, ze nie ma wątpliwości hehe

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
⛔⛔⛔ Szybka wtopa. Brazylijczycy dopiero chyba prosta z wakacji wyszli na mecz, bo to co zaprezentowali to istna katastrofa.
Którzy przegrali bo tych pierwszych nie brałem do kuponu. Ale mam farta pewnie bym ich wział do kuponu ale juz było za pozno i nie wzialem ???? i moze wejdzie jeszcze tyle ze ako mam 1,71

matiee 407

matiee

Użytkownik
Brawo Delpo bo juz znafcy wielcy Cię nazywali od kelnerów... Trochę szacunku dla takiego zawodnika. Dużo przeszedł. A po za tym często widzę tutaj na forum, że jeszcze mecz się nie skończyło, ledwie pół seta minęło a już wyroki dają niektórzy. Lodu, ludzie. To jest sport

Otrzymane punkty reputacji: +7
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Brawo Delpo bo juz znafcy wielcy Cię nazywali od kelnerów... Trochę szacunku dla takiego zawodnika. Dużo przeszedł. A po za tym często widzę tutaj na forum, że jeszcze mecz się nie skończyło, ledwie pół seta minęło a już wyroki dają niektórzy. Lodu, ludzie. To jest sport
Po fakcie to każdy mądry. Było widać te braki i słabość delpo to nic nie pisałeś, nie rozumiem po co teraz coś piszesz. Dajesz japoniec :grin:

seba6 533

seba6

Użytkownik
konta z siegemund same to rozstrzygna. Powinno juz byc dawno po meczu. Kurduple tylko przebijaja jak przebijaly

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Podrzuci ktoś stream do Querreya? Nigdzie nie dzierży ;)
Wtyczka SportZone do Chrome i będziesz mieć wszystkie streamy, to jest to samo co kiedyś ten stream u ruskich i tutaj działa bez żadnego logowania ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom