Którzy przegrali bo tych pierwszych nie brałem do kuponu. Ale mam farta pewnie bym ich wział do kuponu ale juz było za pozno i nie wzialem ???? i moze wejdzie jeszcze tyle ze ako mam 1,71Szybka wtopa. Brazylijczycy dopiero chyba prosta z wakacji wyszli na mecz, bo to co zaprezentowali to istna katastrofa.
???? dla takich sędziów. Postawiłem na Japońca, ale to było żałosne.Sędzia ładnie dał teraz. As DelPo na linie, a ten inny ślad pokazuje i mowi, ze out :grin: Jeszcze mowi, ze nie ma wątpliwości hehe
Po fakcie to każdy mądry. Było widać te braki i słabość delpo to nic nie pisałeś, nie rozumiem po co teraz coś piszesz. Dajesz japoniec :grin:Brawo Delpo bo juz znafcy wielcy Cię nazywali od kelnerów... Trochę szacunku dla takiego zawodnika. Dużo przeszedł. A po za tym często widzę tutaj na forum, że jeszcze mecz się nie skończyło, ledwie pół seta minęło a już wyroki dają niektórzy. Lodu, ludzie. To jest sport
Wtyczka SportZone do Chrome i będziesz mieć wszystkie streamy, to jest to samo co kiedyś ten stream u ruskich i tutaj działa bez żadnego logowania ????Podrzuci ktoś stream do Querreya? Nigdzie nie dzierży