>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
swego czasu pamietam sprzeczke na forum jak probowalem dowiesc swojej racji, ze Rafa jedzie na koksie pamietam z jakies dwa lata temu zostalem zmieszany z blotem, sezon olimpijski wyjasnil wszystko, na ten temat moglbym jeszcze wiele powiedziec, ale smiac mi sie chce z tych obroncow, ze jak to &quot;gópi&#39; jestem, musze poszperac kto ze mna probowal prowadzic ta dyskusje ????
Jak ktos wierzy, ze Nadal obecnie albo Murray w zeszlym roku nie byli na bombie to zazdroszcze naiwnego wierzenia w czystosc sportu ????

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Stan Wawrinka - Benoit Paire 1 1.35
Southampton FC - Manchester United (Podwójna szansa, 1. połowa) 1x 1,22
Juventus Turyn - SS Lazio Rzym [Neutralne miejsce gry] (Podwójna szansa) 1x 1,25
AS Monaco - AS Saint-Étienne 1 1,14

ako. 2.35
przyjemny koniec dnia ✅

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Polecam nigdy nie grać overów gemowych u kobiet, tylko jeśli już to handicapy. over 8.5 był pewniakiem według buków, a +2.5 na Muguruzę w drugim secie w pewnym momencie nawet po 1.7, a skończyło się 8 gemami i wygraną Muguruzy

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dobry wieczór Panowie
Jak idzie mi jeszcze Brazylijska potrzebne 2 gole do wygrania
Cortinias 3-0 przerwa mam -3,5 i 4,5 over

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Pomoże ktoś coś z Usa Pucharków na 2,5 czy zostawić tak jak jest ,nic nie dożucać ,lecimy Live tylko trza ugrać sporo bo ręczna nie dała zarobić dzisiaj na 1 połowy overki

D 0

dutra

Gość
Ale problem z serwisem a takie bomby posyłała młoda

Recepta trenera xddd mamy dużo błędów i chujowy serwis, serwujemy lepiej i mniej błędów OK SOUNDS EZ THANKS

D 0

dutra

Gość
Bardzo przyjemnie się to ogląda po tym co jej narzucała w 1 secie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom