>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Jakie typy na dzisiejszy hit Legia - Lech ? ???? Ja stawiam na Legie wierze w geniusz Magiery no i skład mają optymalny a ostatnie zwycięstwo 6:0 nad Termalicą i to że grają u siebie daje im na pewno wiekszą pewność siebie oby tylko ich nie zgubiła i będą mieli mistrza ????
✅

&quot;Legia Warszawa to najlepszy klub, a kto nie wierzy ten ma w dziub ten ma w dziub&quot; ????

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
POGOŃ- NIECIECZA, over 2,5, kurs 2,85, totolotek, 35 minuta, żywa gra, sporo sytuacji bramkowych, przewagę ma Szczecin, ale w obu zespołach sporo zmienników, więc obstawienie którejś z drużyn wydaje mi się bardziej ryzykowne.
1:1, ponad 40 strzałów obu drużyn, kilkanaście celnych ⛔

D 0

dutra

Gość
Nie bez formy a z niewiadomą formą a po drugie to na taką nakoxowana Ostapenko to bys się nogami nakrył synek w minutę :cool:

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
nie widze tej pewnosci u Mugu niz jak wchodzila do topu mimo wszystko sprobuje po 6.0 ja zagrac na mecz

Nakoksowany to lata Nadal i odpuszcza igrzyska olimpijskie bo tam kontrole a na forum znajdziesz wielu ktorzy beda uwazac ze to nie dlatego nie przez to hehe a tu nagle po sezonie olimpijskim wygrwya wszystko jak chce trzeba zapytac dr Fuentesa ????
Lepiej oddaj na Caritas bo z tej mąki chleba nie będzie

adik1992 561,3K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
No dziś elegancko szkoda tylko nadala bo dobrze się zaczęło ale i tak jest ładnie
311 371 799 092 546 471
311 371 799 148 346 453

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom