>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
1-1 się skończyło. O którą bramkę wam chodziło? Z tego, co oglądałem to zauważyłem jedną, kiedy napastnik ewidentnie faul w ataku popełnił wskakując wręcz na obrońcę.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
1-1 się skończyło. O którą bramkę wam chodziło? Z tego, co oglądałem to zauważyłem jedną, kiedy napastnik ewidentnie faul w ataku popełnił wskakując wręcz na obrońcę.
Ja ostatnie 20min nie oglądałem, w tym czasie
Bet, mi dał info,że padły 3 bramki,ale nie uznali....

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ja ostatnie 20min nie oglądałem, w tym czasie
Bet, mi dał info,że padły 3 bramki,ale nie uznali....
To ja właśnie ostatnie 20 minut oglądałem ???? Był rzut karny, niewykorzystany przez gospodarzy (strzał w środek bramki, a&#39;la podcinka) i później wspomniana sytuacja, o której pisałem. Więcej grzechów nie pamiętam.

5567 719

5567

Użytkownik
Final Konferencji - +23pkt w polowie q2 ???? Bez kitu, chciałbym się przenieść w czasie...

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jak dlugo rozliczają zdarzenia w STSie?? Od wczoraj czekam na zdarzenie meczu Lechii i nie ma rozstrzygnięcia a z Legii już było kilka minut po meczu

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Z nudów ogladam sobie futsal u20 i powiem szczerze, że jestem zdziwiony, że az takie linie są, bo Katar praktycznie nie ma sytuacji i to rywale są cały czas przy piłce i to oni atakują, mimo 2-0.

Katar under 1.5 @ 4.00 ⛔

A 97

analyst

Użytkownik
Grajcie Zvereva póki kurs jeszcze nie spadł. Fog ograł rudego to buki dały kurs z kosmosu. A rudego obecnie ograła by domachowska ????

T 41

thomaszc

Użytkownik
Grajcie Zvereva póki kurs jeszcze nie spadł. Fog ograł rudego to buki dały kurs z kosmosu. A rudego obecnie ograła by domachowska ????

Nie wiem czy oglądałeś mecz, ja tutaj jestem za Włochem, który ostatnio złapał formę(już było widać to w Madrycie) bardzo dobry forhend a do tego, te skróty, naprawdę można to oglądać, kawał dobrego tenisa, niestety Zvereva nie oglądałem (tylko sam wynik..).

Dla mnie typ leci na Włocha, kurs bardzo dobry.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
dla mnie zverev to bierze...fog latwy do lamania..jakby mial podanie jak Kevin Anderson to bym na niego gral a tak czuje ze dzis dogami posypie a to pierwszy z nich...czesto jest tak ze zawodnik po pokonaniu nr1 w turnieju odpada w nastepnej rundzie...w dodatku to fog i zawsze nim bedzie..rudy oszukal a dzis fog oszuka polecam a zverev
fog po pokonaniu andiego i gra u siebie w ITA powinien byc faworytem a nie dogiem wiec widze ze wielu sie na niego rzuci a to podpucha buka jak dla mnie 1.75 zverev mooocno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom