>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Na jutro:
Nishikori + Del Potro @ako. 1.72
Sevastova + 1.5 seta 1.50
Paire + 1.5 seta 1.82
Carreno + 1.5 seta + Flensburg + Rein Neckar @ako. 1.45

Oba ako gram grubo, sevastova normalna stawka, paire deliatniej.

Dodatkowo można:
Carreno win 1.90
Nishikori -3.5 badz -4.5 ja na unibecie mam 4.5 linie po 2.00 i poczekam na live zeby zlapac -3.5. Jak macie u siebie linie -3.5 to do gry wg mnie. Polecam i pozdrawiam cieplutko :razz:

L 234

lalus85

Użytkownik
2 set barbados zdobyl 8 pktow z czego 6 po zepsutej zagrywce brazylijczykow ....troche ich gniota a na 1 set linia 42,5 byla przed meczem

lobot 644

lobot

Użytkownik
GSW dzisiaj zrobi blow up na SAS, nie ma innej opcji. Trochę szkoda mi Spursów :-( Kontuzje zjebały tą serie

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
GSW dzisiaj zrobi blow up na SAS, nie ma innej opcji. Trochę szkoda mi Spursów :-( Kontuzje zjebały tą serie
A mi ich nie szkoda ???? . Ostatnio mi zepsuli kupon, takze kazda ich porazka mnie cieszy.

L 234

lalus85

Użytkownik
Spursi troche dali ciala w game 1 , mieli wygrany mecz i teraz 1-1 i kto wie ... tymczasem gramy over w koszu 172,5 w puertoryko bo faworyt przegrywa u siebie 9ma wiec musza przyspieszyc zeby odrobic , czuje pod 180 lekko

lobot 644

lobot

Użytkownik
Ceara 0-0 Boa
Czekamy jeszcze chwile i wjezdzamy over 0.5 i over 1 azjan
Edit:
To chyba odpowiedni moment:
over 0.5 1.47
over 1 2.18

L 234

lalus85

Użytkownik
Ale napierdzielaja w Puerto ryko overek z palcem w nosie wchodzi to lubie
Teraz 194,5 jeszcze pobieram bo tam grubo ponad 200 bedzie z faulami jeszcze

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
GSW dziś trening rzutowy robi ????
Podejrzwam, ze składem z forum bysmy ze spurs dzis powalczyli

lobot 644

lobot

Użytkownik
Brawo GSW, cisnac pseudo zbieranine z teksasu. Moga sobie co najwyzej ogrywac Houston Rockets:p
Chłopie zastanów się co Ty piszesz za głupoty... &quot;pseudo zbieranina z teksasu&quot;?
Stracili 2 kluczowych zawodników, od których zależała cała gra zespołu.
Wyobraź sobie, że Cavsi tracą teraz Lebrona i Irvinga. W takich okolicznościach ten zespół też nie istnieje, podobnie jest w Spurs...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Chłopie zastanów się co Ty piszesz za głupoty... &quot;pseudo zbieranina z teksasu&quot;?
Stracili 2 kluczowych zawodników, od których zależała cała gra zespołu.
Wyobraź sobie, że Cavsi tracą teraz Lebrona i Irvinga. W takich okolicznościach ten zespół też nie istnieje, podobnie jest w Spurs...
Wybacz, ale Spurs to jedyna druzyna na ktorej chyba jeszcze nigdy nie wygralem niezaleznie czy gralem na ich zwyciestwo w kwartach, overy, undery, cokolwiek to zawsze bylo na odwrot(Pogralem ze ogarna handi to zawsze zaczeli grac klape, dawalem na przeciwnikow handi to spurs cudowne runy)Nie przesadze jesli powiem ze mam bilans 0:10+ w meczach Spursow. Rozumiem ze moze byc przeplatanina, zla seria, ale jak pisze nie pamietam ani jednego spotkania Spurs w ktorym obstawilem i wygralem.Takze, moze pisze to pod wplywem emocji, ale wybacz nie bede plakal jak dostana 30+ blowout tylko bede sie cieszyl bo ladnie sie to oglada.

L 234

lalus85

Użytkownik
Ja pierdziele sie na bombe wwalilem w urugwajskim koszu under i oczywiscie 28 pktow na 5 min do konca nie starczylo .... bo przeciez
e: tyle dobrego ,ze over w puertoryko izzi bo dogrywka

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Z tenisa na dziś proponuje coś takiego:
1. Del Potro + Goerges Julia ako@2,33
2. Dodig/Granollers + Svitolina + Sock ako@2,71

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom