>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
to jest niesamowite, choć obiecałem sobie, że nie gram meczów Foga, bo chyba nigdy na Nim nie zarobiłem bo ten zawsze odwala jakieś cyrki, to ten zagrałem będąc pewnym że Andy to wygra, a tu takie dno, jak to możliwe że Szkot jest nr 1 a Fog 29 to dla mnie niepojęte, żeby tak nagle stać się cieniasem WTF?????

5567 719

5567

Użytkownik
Ja, gdy będę kładł się spać jak zwykle po ogoleniu buków z US Sports później, pomodlę się specjalnie o to, aby Bóg wrócił nam Rogera Federera z przed kilku lat. Wszystko po to, aby tenis znów mógł być reprezentowany przez prawdziwą #1.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
to jest niesamowite, choć obiecałem sobie, że nie gram meczów Foga, bo chyba nigdy na Nim nie zarobiłem bo ten zawsze odwala jakieś cyrki, to ten zagrałem będąc pewnym że Andy to wygra, a tu takie dno, jak to możliwe że Szkot jest nr 1 a Fog 29 to dla mnie niepojęte, żeby tak nagle stać się cieniasem WTF?????
Bo rankingi nie grają, tylko kort.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ja, gdy będę kładł się spać jak zwykle po ogoleniu buków z US Sports później, pomodlę się specjalnie o to, aby Bóg wrócił nam Rogera Federera z przed kilku lat. Wszystko po to, aby tenis znów mógł być reprezentowany przez prawdziwą #1.
Bog nie ma z tym nic wspolnego:p

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
BIG stało po 3.00 w drugiej mapie 7:8 z Virtusami. Gdybym wiedziałem, że to stare Mousesports to bym wjechał, jak reksio w szynke.

L 234

lalus85

Użytkownik
komus sie alarm w mieszkaniu wlaczyl i pol osiedla nie spi ...a wlasciciela nie ma bo przeciez i nikt nie umie tego wylaczyc a wyje masakrycznie

L 234

lalus85

Użytkownik
Kurde uwieryzlem ,ze Barbados ugra 10 pktow w 2 secie za 5 cyfrowa sume w sumie i dostali run 11 pktow ....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom