>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ogladam ręczną islandie mam pograne przeciwko Hafna narazie 12-14 przerwa
Niewiem czy wygrają ale kurs na Valur 1.75 wziełem po mniejszym ,mogłem poczekać do przerwy
Niemcy 1.88 w karnych powinni dac rade i być w 4

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Ruch - Piast over 2,5 ✅
Zagłębie - Śląsk over 4,5 ŻK ⛔
AKO: 3,49 w lvbet ⛔

Zagłębie - Śląsk over 10,5 rożnych ✅
Arsenal - Sunderland goście over 1,5 ŻK ✅
AKO: 2,83 w lvbet ✅
Szkoda, że lvbet daje kursy na żółte kartki, jednej brakło, ale czerwona za to była ;) Ale dziś 4/5 skuteczność typów, a 2/3 kuponów, więc jest dobrze :jezora:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dijon w 5 min 14 pkt....w kolejne 5 min 33 heh. Ja dokladam under 163.5.
85:82...167...⛔ ⛔ ⛔ eh ustawka goni ustawke. To samo co z Seattle...niby normalny mecz, linie 144, w przypadku Dijon 149,i ni z tad ni z owad same trojki w pare minut, zeby podbic linie. Az sie odechciewa obstawiac.

Otrzymane punkty reputacji: +6
U 0

Gość
Niewiem czy wygrają ale kurs na Valur 1.75 wziełem po mniejszym ,mogłem poczekać do przerwy

✅ Niemcy wins

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik

A wziąłem tych Niemców, ale to chyba większy hazard niż jakieś typowanie z głową ????

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
Cytat:
Napisał Caveman -&gt;
Arsenal over 0,5 kartki 1,5 //22 min Bellerin peffka ✅✅
Óni City over 1,5 kartki 2,23 Óni // Jednej kartki zabrakło szkoda. Gdyby City tak szybko nie strzeliło bramki to mógł ten bet wejść ehh ⛔⛔
1/1 skuteczność dziś

U 0

Gość
To gratulacje Valur tez ładnie gra kto pograł Valur było 1.75
Niemcy fartem wygrali w karnych liczy się szczeście i to też jest potrzebne w życiu i w meczach ,tak trzymać razem ogramy buki współnymi siłami
Co alborg zrobił niemma pojecia ręczna dania po 1 połowie nie było lini na 50,5 tylko 45,5 i odwalili kabane ,wygrali pięknie ,szkoda mi kobiet węgierskich 1 gol zabrakło mieli ponad 2 min na gola i nic ,trudno ,ale jestm zadowolony z moich typów dzisiaj szczególnie z recznej i Szwecji z Popołudnia 5,5 kurs 2 był
Wygrywamy dużo kaski to nasz cel Przyjaciele ,wspołnymi siłami ograć buki i podzielić się z propozycjami
Jestem zadowolony że mogłem pomóc wam z Niemcami :cool::];););):] ???? ????

arass1 373,8K

arass1

Użytkownik
Ja wszystko rozumiem, żeby lider rankingu miał jakiś gorszy występ, turniej lub słabszy pewien okres, ale Murray się kompromituje praktycznie od początku sezonu.
Numerowi 1 rankingu to zupełnie nie przystoi.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ja wszystko rozumiem, żeby lider rankingu miał jakiś gorszy występ, turniej lub słabszy pewien okres, ale Murray się kompromituje praktycznie od początku sezonu.
Numerowi 1 rankingu to zupełnie nie przystoi.
Numer 4-3-2 to nawet nie średniaki, a Murray jest z nich zdecydowanie najlepszy (obecnie). :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom