filipek1996
Użytkownik
Fogg handluj ???? On to jakby nie handlował to pewne top 10.
Over 165.5 w meczu Alby @1.7 toto
OBYDWAŚląsk DNB @2
Ruch DNB @1,82
@3,64 STS !!!!
Nie trafione 2 osobiste na 40s do końca zadecydowałyAlba +1,5pkt 1,88
no więc nie wypada nie puścić Arsenal -1 @1.90
Mecz do pierwszego gola, później poleci..
dziękuje 2 set biore Fogini1.55 NA fIGNINI TO JESZCZE PRMOCCJA ????
POLECAM
Andy Murray - Fabio Fognini
Over 9.5 1 Set @1.94 1xbet
Szkoda, że lvbet daje kursy na żółte kartki, jednej brakło, ale czerwona za to była Ale dziś 4/5 skuteczność typów, a 2/3 kuponów, więc jest dobrze :jezora:Ruch - Piast over 2,5
Zagłębie - Śląsk over 4,5 ŻK
AKO: 3,49 w lvbet
Zagłębie - Śląsk over 10,5 rożnych
Arsenal - Sunderland goście over 1,5 ŻK
AKO: 2,83 w lvbet
85:82...167... eh ustawka goni ustawke. To samo co z Seattle...niby normalny mecz, linie 144, w przypadku Dijon 149,i ni z tad ni z owad same trojki w pare minut, zeby podbic linie. Az sie odechciewa obstawiac.Dijon w 5 min 14 pkt....w kolejne 5 min 33 heh. Ja dokladam under 163.5.
A wziąłem tych Niemców, ale to chyba większy hazard niż jakieś typowanie z głową ????Ogladam ręczną islandie mam pograne przeciwko Hafna narazie 12-14 przerwa
Niewiem czy wygrają ale kurs na Valur 1.75 wziełem po mniejszym ,mogłem poczekać do przerwy
Niemcy 1.88 w karnych powinni dac rade i być w 4
1/1 skuteczność dziśCytat:
Napisał Caveman ->
Arsenal over 0,5 kartki 1,5 //22 min Bellerin peffka
Óni City over 1,5 kartki 2,23 Óni // Jednej kartki zabrakło szkoda. Gdyby City tak szybko nie strzeliło bramki to mógł ten bet wejść ehh
On już nie takie mecze przegrywał
Rozliczam i ide spac
Numer 4-3-2 to nawet nie średniaki, a Murray jest z nich zdecydowanie najlepszy (obecnie). :grin:Ja wszystko rozumiem, żeby lider rankingu miał jakiś gorszy występ, turniej lub słabszy pewien okres, ale Murray się kompromituje praktycznie od początku sezonu.
Numerowi 1 rankingu to zupełnie nie przystoi.