zegee
Użytkownik
Ale zgnoił Klizan teraz #1 skrótami w tym gemie :grin:
Nie zdziwie sie wcale jak Klizan wygra ten mecz
Ale zgnoił Klizan teraz #1 skrótami w tym gemie :grin:
Klizan to niestety czajnik jest, pewnie głowa nie wytrzyma.Nie zdziwie sie wcale jak Klizan wygra ten mecz
Popieram, gdy przyjdzie najważniejszy moment, nie wytrzyma. Chyba, że doroślał psychicznie ???? Kiedyś to i Janowicz zrobiłKlizan to niestety czajnik jest, pewnie głowa nie wytrzyma.
Po co to +1,5, jak zwycięzca i tak wygra co najmniej dwoma rundami. To nic innego jak czysty win.SK Gaming vs mousesports.CS. To Win Match With Handicap By Maps: mousesports.CS (+1.5)
@1.92
pewniaczek jak dla mnie
Handicap By Maps: +1,5 " .Po co to +1,5, jak zwycięzca i tak wygra co najmniej dwoma rundami. To nic innego jak czysty win.
Pardone. To rzeczywiście warto atakować, jak BO3.Handicap By Maps: +1,5 " .
????Po co to +1,5, jak zwycięzca i tak wygra co najmniej dwoma rundami. To nic innego jak czysty win.
Nie może, podniesie poziom w kluczowym momencie i go rozjebie, dla Murraya z takimi ludźmi na szlemach to tylko kwestia poziomu koncentracjiWłączyłem teraz tv. Co jest z Murrayem ? Może to uwalić ?
szkoda bo właśnie postawiłem na Klizana 20 euro po 6,85 ????Nie może, podniesie poziom w kluczowym momencie i go rozjebie, dla Murraya z takimi ludźmi na szlemach to tylko kwestia poziomu koncentracji