Po tym co widzialem dzisiaj u obu pań wchodzę w Cornet od razu po takim kursieCornet Radwańska
Ledwo wystawiły buki kursy, trochę godzin minęło i już leci kurs w dół na reprezentke gospodarzy. Nie życzę Agnieszce źle, ale czuję że może jutro wypaść z turnieju. Na Cornet teraz w Uni 2.67 ????
Żebyś się nie zdziwił, jak nie bedzie go mógł Kyrgios złamać to jego gorąca głowa może dać znać o sobie.Anderson to se przy nim może właśnie zrobić to co napisałeś... popykać
DawidBarca kiedy wracasz do typowania? Grasz coś jeszcze?buahaha Kyrgios to kozak, ale Anderson to popykać to nawet z Djokovicem potrafił na Wimblu, więc bez podniety koleś
gość ma tak mocny serwis, że pewnie będzie Ci potrzebne ze dwa wygrane tb do wejścia tego typu
dla mnie spokojnie może tu powalczyć Anderson, Kyrgios jest fenomenalny, ale głównie przy swoim podaniu, na returnie męczy sie strasznie z reguły
Gram cały czas ???? ale nie podaje typów już na tym forum, gdzie 90% użytkowników to jacyś laicy w dodatku tak przemądrzali, że to głowa mała ???? bez szacunku do wiedzy i doświadczenia innychDawidBarca kiedy wracasz do typowania? Grasz coś jeszcze?
No to wybrałem.Siatkówka plażowa:
https://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2017-a-141900-2.html#post6430043
Dubel @ 2.10. Dla mnie spoko opcja. Jakoś z tych meczów kobiet lepiej wybrać coś fajnego.
Ego widzę trzyma poziom, hajs też się zgadza?wchodze tu raz na jakiś czas z sentymentu tak tylko ???? czekając ze zniecierpliwieniem na jakieś mądre posty innych użytkowników, niestety jestem za każdym razem tak samo rozczarowany ????
A co powiesz o meczu Kantora?No to wybrałem.
Z drugiej jednak strony to pisać sobie można. Tak czy inaczej boisko wszystko weryfikuje. Jak ktoś wychodzi z takim nastawieniem na mecz i prezentuje poziom pół amatorski, grając najgorszy mecz w sezonie to żadne przedmeczowe rozważania nie mają sensu. Baty, nawet walki nie podjęły.
nie takie rzeczy sie dzialy i to u facetow.. dzisiaj matkowski 5:2>5:7 i w drugim secie to samo z 5:2 przesrali w tiebreakuAtawo/ostapenko wygrywaly 4:2 i stracily swoje 2 podania...co jest
E: 4 gemy z rzedu przegraly