>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
⛔
i 200 już poszło tak samo łatwo jak przyszło
Nie przejmój się odrobisz ,ja tez miałem dzień do 23 nie udany ,a potem przyszło szczeście i jest gitarka :];)

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
dasco już pokazał swoją formę :] jeszcze niech davis utopi seta i będzie dramat. ale z tak grającą carlą to będzie wielka sztuka. więc nie ma co się bać. gem 4 davis za 100 @ 1,81. 1,5 na jej seta z promocja dnia. carla może tu ugra z gema jeszcze. same baloniki na drugą stronę, wręcz wystawki dla davis. i że ona tu grała w finale i to niedawno to dopiero ciekawostka

5567 719

5567

Użytkownik
Siedze przy kompie od 13 chyba non stop i przed chwila mi sie ciemno zrobilo przed oczami. Macie tak czasem? Ide odpoczne z 15min. :grin:

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Siedze przy kompie od 13 chyba non stop i przed chwila mi sie ciemno zrobilo przed oczami. Macie tak czasem? Ide odpoczne z 15min. :grin:
Ja tak mam jak się długo zasiedze ,tez mi się ciemno robi w oczach
Ale potem przechodzi szybko ,odpocznij dobrze zrobisz,oczy odpoczną przynajmniej

5567 719

5567

Użytkownik
Ja tak mam jak się długo zasiedze ,tez mi się ciemno robi w oczach
Ale potem przechodzi szybko ,odpocznij dobrze zrobisz,oczy odpoczną przynajmniej
Masz rację, zdrowie najwazniejsze, dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam, zycząc overkow w hoku :cool:

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
jak to możliwe że buki na seta dla Dvis dają 2.75, zagrałbym ale obiecałem sobie że nie gram live tenisa
bo to buki . ja pograłem przed drugim setem i nie ma innej możliwości niż jej wygrana. suarez środkiem cały czas i tylko liczenie na błąd a tu błedów nie ma. davis gra siłowo i to przynosi rezultat. carla do większości piłek nawet nie dobiega

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
goffin win polecam dasco to pajac...slabo grajacego belga powinien 2 0 odprawic nie ma mowy aby wygral...gdyby po drugiej stronie stal nadal to by sie zmotywowal a tak zapraszamy juz do paryza ;-)...ferrer wydaje mi sie ze wywalczy tego pusiaka lopeza takze tez polecam mimo slabszej jego gry

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
staruszek haas ma slabe 3 sety w ktorych czesto kreczuje...biorac pod uwage przyszlosc escobedo dla mnie mocny bet na 3 set na niego...mloda strzelba a haas do domu i na emeryture a nie dorabia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom