>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
kurde ten Ferrer był kiedyś taki waleczny i skuteczny, trzeba było nieźle się namęczyć żeby wygrać z Nim punkt, a teraz psuje od groma prostych piłek, niesamowite jak z dnia na dzień można tak się zjebać

5567 719

5567

Użytkownik
kurde ten Ferrer był kiedyś taki waleczny i skuteczny, trzeba było nieźle się namęczyć żeby wygrać z Nim punkt, a teraz psuje od groma prostych piłek, niesamowite jak z dnia na dzień można tak się zjebać
trochę przesadziłeś Nowik.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
gofę dziś cieniutki tak samo jak wczoraj. verdasco ma duże szanse na seta. oddaje swoje podanie jak opętany w każdym minimum 2 brejki dla dasco. coś jak wta

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
trochę przesadziłeś Nowik.
ale że z czym? że był taki dobry, czy że teraz taki słaby? teraz oglądam Davis ale te kilka gemów Hiszpana które widziałem przed chwilą wzbudziły we mnie takie myśli

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
delpo plus murray dubel morderca 10/10 gram za 500 bo wiecej nie mam ale gdybym dzis mial 2k to all in na podbitke nadal mecz lub nadal 2 0 musi wygrywac minimalnym kosztem jesli mysli o win w rg 2017 ako ponad 2...w nocy polecam 1 mecz w nashville i wygrana gospodarzy przy starym wiekowo teamie anaheim ...stawiam naahville na 3 1 po meczach u siebie

Otrzymane punkty reputacji: +7
A 97

analyst

Użytkownik
ale że z czym? że był taki dobry, czy że teraz taki słaby? teraz oglądam Davis ale te kilka gemów Hiszpana które widziałem przed chwilą wzbudziły we mnie takie myśli
podrzucisz streama do Davis ?

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
póki czas pobieram dasco 2 set @ 2 Unibet. męczy bułę przy swoim podaniu strasznie. gorzej niż wczoraj, dziś nie wróżę mu już takiego powrotu

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Pewnie chodzi o to, ze napisales z dnia na dzien:p

5567 719

5567

Użytkownik
No przeciez tam pogrubiłem Ci z czym...

Czas szybko leci, to prawda, ale Ferrer juz od dluzszego czasu nie przypomina siebie. To, ze byl to topowy zawodnik nie ulega wątpliwości. Był czas, ze toczył swietne pojedynki z Rafą na clayu.

W 82

wilshere

Użytkownik
gofę dziś cieniutki tak samo jak wczoraj. verdasco ma duże szanse na seta. oddaje swoje podanie jak opętany w każdym minimum 2 brejki dla dasco. coś jak wta
Nie ma co sie dziwic, zmeczenie musialo keidys dopasc, a dasco wypoczety i gra szybko.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Nie ma co sie dziwic, zmeczenie musialo keidys dopasc, a dasco wypoczety i gra szybko.
ale po oczym gofe ma byc niby zmeczony?? w maju jego 6 mecz a opróćz niego rozegrał tylko 11 setów i to ma być niby powód zmęcznia?? dasco wypoczęty a dlaczego bo bez formy był i dostawał zawsze w pierwszych rundach porządny łomot

M 465

michal91

Użytkownik
Przecież on ma 35 lat, w poprzednim sezonie miał zjazd.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
No przeciez tam pogrubiłem Ci z czym...

Czas szybko leci, to prawda, ale Ferrer juz od dluzszego czasu nie przypomina siebie. To, ze byl to topowy zawodnik nie ulega wątpliwości. Był czas, ze toczył swietne pojedynki z Rafą na clayu.
aaa sorry nie zwróciłem uwagi, może racja ale jakoś dla mnie to się tak nagle stało z tym spadkiem formy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom