PEFFKA Global - Home over 3,5 @2,25 bet365
O kurde.PEFFKA Global - Home over 3,5 @2,25 bet365
Co grałeś ?Jaki wynik meczu Filipin?
trochę przesadziłeś Nowik.kurde ten Ferrer był kiedyś taki waleczny i skuteczny, trzeba było nieźle się namęczyć żeby wygrać z Nim punkt, a teraz psuje od groma prostych piłek, niesamowite jak z dnia na dzień można tak się zjebać
Czailem się na podobna do twojej linii undera, ale nie dało radyCo grałeś ?
ale że z czym? że był taki dobry, czy że teraz taki słaby? teraz oglądam Davis ale te kilka gemów Hiszpana które widziałem przed chwilą wzbudziły we mnie takie myślitrochę przesadziłeś Nowik.
podrzucisz streama do Davis ?ale że z czym? że był taki dobry, czy że teraz taki słaby? teraz oglądam Davis ale te kilka gemów Hiszpana które widziałem przed chwilą wzbudziły we mnie takie myśli
Pewnie chodzi o to, ze napisales z dnia na dzienale że z czym? że był taki dobry, czy że teraz taki słaby? teraz oglądam Davis ale te kilka gemów Hiszpana które widziałem przed chwilą wzbudziły we mnie takie myśli
No przeciez tam pogrubiłem Ci z czym...ale że z czym? że był taki dobry, czy że teraz taki słaby? teraz oglądam Davis ale te kilka gemów Hiszpana które widziałem przed chwilą wzbudziły we mnie takie myśli
Nie ma co sie dziwic, zmeczenie musialo keidys dopasc, a dasco wypoczety i gra szybko.gofę dziś cieniutki tak samo jak wczoraj. verdasco ma duże szanse na seta. oddaje swoje podanie jak opętany w każdym minimum 2 brejki dla dasco. coś jak wta
ale po oczym gofe ma byc niby zmeczony?? w maju jego 6 mecz a opróćz niego rozegrał tylko 11 setów i to ma być niby powód zmęcznia?? dasco wypoczęty a dlaczego bo bez formy był i dostawał zawsze w pierwszych rundach porządny łomotNie ma co sie dziwic, zmeczenie musialo keidys dopasc, a dasco wypoczety i gra szybko.
Przecież on ma 35 lat, w poprzednim sezonie miał zjazd.kurde ten Ferrer był kiedyś taki waleczny i skuteczny, trzeba było nieźle się namęczyć żeby wygrać z Nim punkt, a teraz psuje od groma prostych piłek, niesamowite jak z dnia na dzień można tak się zjebać
aaa sorry nie zwróciłem uwagi, może racja ale jakoś dla mnie to się tak nagle stało z tym spadkiem formyNo przeciez tam pogrubiłem Ci z czym...
Czas szybko leci, to prawda, ale Ferrer juz od dluzszego czasu nie przypomina siebie. To, ze byl to topowy zawodnik nie ulega wątpliwości. Był czas, ze toczył swietne pojedynki z Rafą na clayu.