>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
goffin win polecam dasco to pajac...slabo grajacego belga powinien 2 0 odprawic nie ma mowy aby wygral...gdyby po drugiej stronie stal nadal to by sie zmotywowal a tak zapraszamy juz do paryza ;-)...ferrer wydaje mi sie ze wywalczy tego pusiaka lopeza takze tez polecam mimo slabszej jego gry
Podobno matka Murray&#39;a zakochana w Felku, uważa go za ideał faceta ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
ATP
Carreno Busta win 1.44 ✅
Carreno Busta - 3.5 gema 1.90 ✅

WTA
Sevastova win 1.53 ✅
Sevastova -3.5 gema 1.93 ✅
Vinci win 2.00 ⛔
Vinci + 1.5 seta 1.40 ⛔

To gram jutro, ktoś jakieś przemyślenia na temat tych typów? :razz:
Carreno grałem grubo, Sevastova też, Vinci lżej wiec spory ✅

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
davis to bierze 6:4 @ 3 na set davis poje.o ich. naprawdę coś mają z głowami że tyle dają. za ostatnią 100 davis 9 gem @ 2,08 Uni. za 2 gemy będzie za co grać jak lauren wygra tego seta. czekamy na koniec seta. jak nie idzie to nie idzie

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ale wygrana Dvis za 1.75 to rzeczywiście absurd
set po 3,6 też value. carla slajsik davis winner. i to cały mecz tak wygląda. nic nie zmieniła od pierwszego gema. mózg mały jak u kobiety więc co się dziwić

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
davis szczęście jej sprzyja a buki to chyba popłyną na tym meczu nieźle. seta można było łapać już @ 5 :cool: carla gdy ma okazje to nie atakuje a gdy atakuje to w trudnej sytuacji i kończy w aucie albo siatce

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
davis igra z ogniem. a carla nie dość że brzydkie to jeszcze głupie. nie ma szans żeby ten set był dla carli. dramat davis dramat. co odwaliła przy 40:15 to gorzej niż ten włoch wczoraj w hokeju. carla uderza wywołany aut a davis woła sędzine żeby sprawdziła czy to był aut i okazuje się że nie. to grają dalej i po 15 minutach seta wygrywa carla 7:5

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
davis igra z ogniem. a carla nie dość że brzydkie to jeszcze głupie. nie ma szans żeby ten set był dla carli
Obydwie grają żałośnie i nie mają psychy żal to oglądać. Postawiłem na hiszpankę ale nie nastawiam się, że wygra 3 seta ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom