i po co ten faul na koniec? przeciez jakby rzucili nawet za 3 to nic by to nie zmienilo... 3kwarta na plus, czyli na zero mecz.Atlanta -3.5 na mecz @ 1.87 5Dimes
Takie wielkie imprezy to duzo policjantow i ochrony potrzeba...Oby do poniedziałku Panowie, tzn. do nocy z poniedziałku na wtorek naszego czasu (2.00), bowiem wtedy zaczynamy Finał NHL. Potem jakoś doczołgamy się do nocy z czwartku na piątek (godz. 3.00), kiedy to zacznie się Finał NBA. US Sports rulezzzzz
Dobrze, ze chociaż ten RG dziś rusza, to będzie się cos dzialo, bo jak ligi europejskie w kopaną pokończone to posucha lekka.
28:27Regatas wygra 4ta kwarte @ 3.92 5Dimes
e: Pogralem, napisalem i spadlo do 2.25
95:88... glupie bledy w koncowce.28:27
93:90...183...linia pre 162.5, buki machneli tym razem tylko o 21 pkt. Patrzac z perspektywy 24 w Quilmes, to zawsze to jakis postep hehe
Olimpico +5.5 @ 1.91 5Dimes
Olimpico co za przechwyty!
ej ti pi, pewnie teraz warujesz ten ostatni meczyk WNBA dziś? zgadłem? :grin:95:88... glupie bledy w koncowce.
183 pkt...w pre 166, czyli tylko 17 pkt, buki coraz lepiej zacisniaja linie
a jak! pograne Phoenix wygra 1sza kwarte kurs 1.9 przy stanie 10:11, a pozniej dokladka -8.5 do ht @ 1.87. Mam nadzieje ze ogarna.ej ti pi, pewnie teraz warujesz ten ostatni meczyk WNBA dziś? zgadłem? :grin:
ja mam Phoenix over 81,5 @1,80 pre, ale nie wiem, nie wiem...a jak! pograne Phoenix wygra 1sza kwarte kurs 1.9 przy stanie 10:11, a pozniej dokladka -8.5 do ht @ 1.87. Mam nadzieje ze ogarna.
to juz mozesz dzwonic do ksiegowejja mam Phoenix over 81,5 @1,80 pre, ale nie wiem, nie wiem...
46pkt do HT, 36 pkt w II połówce niby powinny ogarnąć, ale nie takie rzeczy juz me stare i doświadczone oczy widziały. Gdyby wynik był bardziej wyrównany to byłbym spokojniejszy.to juz mozesz dzwonic do ksiegowej
Masz racje. Ja za to za firanki gram New Zeland Under 45.5 w 1szej kwarcie Super Rangersow @ +1.87 5Dimes46pkt do HT, 36 pkt w II połówce niby powinny ogarnąć, ale nie takie rzeczy juz me stare i doświadczone oczy widziały. Gdyby wynik był bardziej wyrównany to byłbym spokojniejszy.