A
531
albuquerque
Użytkownik
masz mnie szanować, tak jak ja każdego, włącznie z Tobą tutaj szanuje i odnoszę z respektem. Tyle.a co panem jakims jesteś czy co ? ze ,mam ci czapkować lepszy Borys i tyle
masz mnie szanować, tak jak ja każdego, włącznie z Tobą tutaj szanuje i odnoszę z respektem. Tyle.a co panem jakims jesteś czy co ? ze ,mam ci czapkować lepszy Borys i tyle
no tak Borys nie wygral bo nie jest tak zasluzony
Ludzie gwizdza bo nie lubią tego muzułmanina i chwała im za to. Jestem dumny z Polaków.No wlasnie o to chodzi, ze w sumie to nic nie pokazal Mamed w tej walce. Jedna akcja mi się jedynie podobala, jak z tej defensywy wyszedł i zaatakował kolanem, to było niezle.
O co chodzi tym zwierzakom na Narodowym? Dobrze Mamed zrobił, popieram tutaj.
wybacz ale nigdy mu jakos specjalnie nie kibicowalem, no ale z reszta wypowiedzi nie moge sie nie zgodzic. Od zawsze go traktowalem jak kogos "nie stad" pomimo obywatelstwa i jego przychylnych wypowiedzi pod publiczke, jak to sie mowi teraz "nie kupowalem tego"?.Borys był efektowny jak królik duracella, ale mało konkretny. Mamed to już wysłużona marka, Borys może w przyszłości wejść na jego miejsce. Khalidov wpisał KSW na listę światowego mma i za to należy mu się szacunek. Może odejść, pewnie zwakuje teraz pas, świetna walka.
Bawi to jak cały kraj sikał w majtki z podniety jak Khalidov przez lata mielił rywala po rywalu. Teraz wystarczył aspekt polityczny(muzułmanin) i pseudopatriotyczny(rywal) żeby wszystko mu zapomnieć, przerwać wywiad po świetnej walce swoim buractwem...Mamed klasowy zawodnik
jak Ty piszesz, ze wszystkie high kicki doszly Borysa a przy tym Mamed nie oberwal przy nich nic to ogladalismy chyba inna walke. Wiekszosc tych kopniec ladowala w powietrzu a po kilku takich akcjach wyladowal nawet na macie.wszystkie highkicki doszły Mańkowskiego, dostał kilka kolan, sam skakał jakby grał w gumę wokół rywala...lepszy był :V Kpina
Poczekaj, daj im szanse, na pewno jest jeszcze paru innych dobrych, którzy tylko czekają na okazje, żeby "powalczyć" w Naszym kraju...Z pewnością najlepszy jaki miał okazje walczyć w tym kraju :spokodfhgfh: