W Krakowie jak walczył mamed z cipkiem , to ,,kibice" za ciapatym byli i brawo bili - to bylo cos czego w zyciu nie zrozumiem , ale to krakow i jego tolerancja na wynalazki typu geje , murzyni i inne chore rzeczy...
Fajny kursik jest na Regatas win 2,95 . Prowadza 2-0 w serii i w miare latwo oba mecze wygrane , pomijajac fakt ,ze w argentynskich i ogolnie latynoskich ligach hala w domu to twierdza przewazine
Panie, mi nie chodzilo o livescore do kosza, tylko o linie wyjściowe jakie bukmacherzy wystawiają na dane spotkania (na totals w meczu i na dane druzyny). Głownie miałem na myśli mecze zakończone i takie, które trwają, bo te co przed nami to wystarczy wejść na strone bukmachera ;]
Panie, mi nie chodzilo o livescore do kosza, tylko o linie wyjściowe jakie bukmacherzy wystawiają na dane spotkania (na totals w meczu i na dane druzyny). Głownie miałem na myśli mecze zakończone i takie, które trwają, bo te co przed nami to wystarczy wejść na strone bukmachera ;]
to oddsportal najlepszy.
Overek u babek izziii szkoda ,ze tylko za 3500 pocisnalem ale te limity unibetowe czasami mniej wdupiam przez to , ale teraz akurat by sie przydal wiekszy