>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
W Krakowie jak walczył mamed z cipkiem , to ,,kibice&quot; za ciapatym byli i brawo bili - to bylo cos czego w zyciu nie zrozumiem , ale to krakow i jego tolerancja na wynalazki typu geje , murzyni i inne chore rzeczy...

5567 719

5567

Użytkownik
Jest jakas stronka na której znajde wyjściowe linie na mecze koszykówki, które już się zakonczyly, lub sa w trakcie?

L 234

lalus85

Użytkownik
W tym momencie WNBA, ale fajnie jakby była taka, na której są wszystkie mecze z danego dnia.
@up
Dzięki tam u góry ;]
wchodzisz w google , pozniej WNBA , wchodzisz na strone 1 z gory i masz
poogladalbym to wnba ale season passa trzeba miec

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ale zajebisty under w tym WNBA. Linia wyjściowa ~160, teraz jest 133
W Portugali 155 linia, wynik 131 cos:p
a w WNBA standardowo cuda w 4tej kwarcie, nie zdziwi mnie dogrywka zeby ugrac te 163 wyjsciowe. Atlanta 2:11 heh.

L 234

lalus85

Użytkownik
Fajny kursik jest na Regatas win 2,95 . Prowadza 2-0 w serii i w miare latwo oba mecze wygrane , pomijajac fakt ,ze w argentynskich i ogolnie latynoskich ligach hala w domu to twierdza przewazine

5567 719

5567

Użytkownik
wchodzisz w google , pozniej WNBA , wchodzisz na strone 1 z gory i masz

poogladalbym to wnba ale season passa trzeba miec
Brzmi fajnie, ale rzeczywistość trochę inna. Chyba, ze tylko u mnie pokazuje co innego. Tak czy siak juz mi podali wyżej, wiec nieważne. ;]

5567 719

5567

Użytkownik
najlepsze zawsze live na espn , do babek i tego meczu co leci masz tu http://www.espn.com/wnba/scoreboard
Panie, mi nie chodzilo o livescore do kosza, tylko o linie wyjściowe jakie bukmacherzy wystawiają na dane spotkania (na totals w meczu i na dane druzyny). Głownie miałem na myśli mecze zakończone i takie, które trwają, bo te co przed nami to wystarczy wejść na strone bukmachera ;]

L 234

lalus85

Użytkownik
Panie, mi nie chodzilo o livescore do kosza, tylko o linie wyjściowe jakie bukmacherzy wystawiają na dane spotkania (na totals w meczu i na dane druzyny). Głownie miałem na myśli mecze zakończone i takie, które trwają, bo te co przed nami to wystarczy wejść na strone bukmachera ;]
to oddsportal najlepszy.
Overek u babek izziii szkoda ,ze tylko za 3500 pocisnalem ale te limity unibetowe czasami mniej wdupiam przez to , ale teraz akurat by sie przydal wiekszy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom